-
-
-
- MFC Puanı
- 79
Ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, "Çocuklarımın annesiyle 22 yılım geçti. Yeri geldi Tokat attım. Şiddet mi bu? Tokadı eğitim için çocuğuma da atıyorum. Her ailede bir kadın Tokat yemiştir. Bazen Tokat sevgiyi pekiştirir." ifadesini kullanmıştı.
"BANA ŞAKA OLSUN DİYE VURDU"
Bu sözler üzerine tepki çeken ünlü türkücü, Show Tv ekranlarında Gülben Ergen'in konuğu oldu. Kendisi hakkındaki eleştirilere katılmadığını belirten Yıldızhan'ın eşi de canlı yayına bağlanarak açıklamalarda bulundu. İzzet Yıldızhan'ın kendisini dövdüğü yönündeki iddiları yalanlayan Nilgün Hanım "İzzet bana şaka olsun diye vurdu. Onun ne demek istediğin ben gayet iyi anlıyorum. O bizim direğimizdir, atamızdır. Çocuklarım herzaman onu örnek almıştır. Onun nasıl baba olduğunu çevresi çok iyi biliyor. Çok iyi bir koca olmasa da çok iyi bir babadır. Hayatta hepimizin imtihanları var." şeklinde konuştu.
"KIYAMAM SENİN GÖZYAŞLARINA"
Bu sözler karşısında gözyaşlarına hakim olamayan İzzet Yıldızhan'ı teselli etmek yine eşine düştü. Nilgün Hanım, "Sil o gözlerini. Kıyamam senin gözyaşlarına" diyerek ünlü türkücüye moral verdi.