Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Eser Yenenler diyete başladı, ilk hafta 3 kilo verdi

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Eser Yenenler diyete başladı, ilk hafta 3 kilo verdi

Eser Yenenler 'Ailenizin şişmanı zayıflıyor' adında çektiği videosu ile diyete ve spora başladığını duyurdu. Yenenler ""Kilo vermek zorundayım çünkü çok kırıcı anlar yaşıyorum" dedi. Sunucu ilk günlerden 3 kilo verdiğini de belirtti...

Ünlü sunucu ve komedyen Eser Yenenler kilo vermek için harekete geçti. Kendisine yıllardır yapılan ‘şişman' şakalarından sıkıldığını söyleyen Yenenler, 90 gün sürecek bir diyete başladı.

eser2.jpg

Bu sürede 28 kilo vermeyi hedefleyen Eser Yenenler, şunları söyledi: “Bu kilo işini kapatıyorum. Çok önceden alınmış bir kararla hayırlısıyla kilo derdinden kurtuluyoruz. Spor hocamızla anlaştık, diyetimiz de belli. Çocuk büyüdü, evlendik, evimiz güzel oldu, stres bitti. Artık konstantre bir şekilde bu işi halledeceğimiz döneme geldik. Düğünümde hayatımdaki en şişman halimdeydim. Şu an bile ondan daha zayıfım ama şu an bile kilom çok. Diyetimin ilk haftası bitti. Başlangıç kilom 137.9. Hedefimiz 110 kilo olmak. 1 Temmuz'da diyete başladım, 1 Ekim'de bitecek. Daha sonra hedef iki haneli kilolara düşmek.

eser.jpg

Ecren

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    894
137 kilo çok fazla .
İnşallah sağlıklı bir şekilde verebilir .
150 olsa 3 tane ben edecek

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Hizli kilo vermek cok sagliksiz ama

Asiri kilolu insanlar baslarda cok hizli vermesi normal..

Tatliyi kesseler ayda 3 kilo verirler..

ama cahil biri olmadigindan bence , yani umarim ne yptigini biliordur..

saphira

minik ejderya
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,814
doğru beslenmekle zaten ayda 5-6 kilo vermek sağlıklı oluyor.. ama onun yapısındaki bir insan.. tatlı ve karbonhidrat ı azaltırsa belli bi miktarda keserse daha da fazla kilo verebilir..

Üst Alt