Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Esed kürsüde fenalaştı, konuşmasını yarıda kesti! Sebebi belli oldu

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Şam rejimi lideri Beşar Esed, Suriye Parlamentosu'nda yenilenen Halk Konseyi'nde yaptığı konuşma sırasında
hipotansiyon nöbeti (düşük tansiyon) geçirdi.
Konuşması sırasında bir an duraksayan ve "Affedersiniz; kan basıncım düştü, bu yüzden biraz su içmem gerekiyor. Sakıncası yoksa bir dakika oturmam gerekiyor. Sadece bir dakika" diyerek salondan ayrılan Esed, durumu düzeldikten sonra geri döndü. Konuşmasına kaldığı yerden devam eden Esed, yaşananları şu sözlerle özetledi: "Aslında dün öğleden sonra hiç yemek yemedim ve bu yüzden tansiyonum düştü. Biraz tuz ve şeker aldım ve tekrar normale döndüm."
Suriye'de 19 Temmuz'da gerçekleşen seçimlerin ardından Halk Konseyi, 10 Ağustos Pazartesi günü çalışmalara başladı.

HABER7

Üst Alt