Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Erken Kaybedenler

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
etrafımdaki herkese zorla okutmaya çalıştığım bir EMRAH SERBES kitaptır . şimdilik 4 kişiye dinletebildim sözümü. her ikisi de onikibin kez teşekkür ettiler bana. şu an elimi kolumu aşağı yukarı sallayarak, ayaklarımı yere vurup tepinerek "nolur siz de okuyun, nolur nolur noluoorr!" diyorum hepinize. ardından teşekkür mesajlarınızı bekliyorum.

bir de şunu paylaşmak istiyorum hevesle:

korhan abi'nin kardeşi olduğu için aycan'ı sevemiyordum, o sene onun yerine esra'yı seviyordum. okulun ilk günü silgi istemiştim esra'dan. silgisini ısırıp ikiye bölmüş, yarısını bana vermişti. ben de ona aşık olmaya karar vermiştim. sıramı değiştirip onun arkasındaki sıraya geçmiştim. din dersi dışındaki derslerde çaktırmadan saçıyla oynuyordum. o da bir şey demiyordu...

...
"apartmanın girişindeki lambayı sen mi kırdın bülent?"
"hangisini?"
"otomatik yanan, sensorlu lamba."
"hayır."
"komşu görmüş yalan söyleme. süpürge sapıyla kırmışsın dün gece."
önüme baktım.
"neden kırdın?"
cevap yok.
"hasta mısın evladım? söyle bana, neyin var, neden kırdın lambayı, yapma böyle..."
"kırdımsa kırdım, ne olacak! çok mu değerliymiş?"
"lamba senden değerli mi evladım, lambanın ***** koyayım, lamba kim? yöneticiye de dedim. lambanızı *******, kaç paraysa veririz. sen değerlisin benim için."
"beni görünce yanmıyordu baba."
"nasıl ya?"
"görmezden geliyordu, yanmıyordu. kaç sefer yok saydı beni."
"e beni görünce de yanmıyordu bazen, böyle el sallayacaksın havaya doğru, o zaman yanıyor."
"hadi ya! sahiden mi?"
"evet. ucuzundan takmışlar. bizimle bir alakası yok."
babama sarıldım, yıllar sonra.
:claps::in::rolleyes::p

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
etrafımdaki herkese zorla okutmaya çalıştığım bir EMRAH SERBES kitaptır . şimdilik 4 kişiye dinletebildim sözümü. her ikisi de onikibin kez teşekkür ettiler bana. şu an elimi kolumu aşağı yukarı sallayarak, ayaklarımı yere vurup tepinerek "nolur siz de okuyun, nolur nolur noluoorr!" diyorum hepinize. ardından teşekkür mesajlarınızı bekliyorum.

bir de şunu paylaşmak istiyorum hevesle:

:claps::in::rolleyes::p

Pekiyi okuyalım ..Nerde bulunabilir ki ?

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
Yusuf kitapçılarda yani kitapevlerinde muhakkak satılıyordur ya da internetten kitapyurdu.com dan sipariş verebilirsin..

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
İş çıkışı kitapçılara bakayım..olmasa..kitapyurdu.com alırım
teşekkürler..

Üst Alt