Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Erkeklerin Eşlerinden Şikayetleri

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
Erkeklerin Eşlerinden Şikayetleri

Amerika'da evli çiftler arasında yapılan bir araştırmaya göre, bakın bazı erkekler eşlerinin nelerinden şikayet ediyor : )))

"Karım aşırı kilolu ama sorun bu degil... Sorun şu: Tv'de maç seyrederken ne zaman cok önemli bir pozisyon olsa ekranın önünden geçeceği tutuyor!!"

Howard, Dodge City, Kansas

"Bir sabah kahvaltıyı kendim hazırlayıp ayağına kadar getirdim, onu mutlu etmek istedim.... Ama o çıldırdı: "Benim saat kaçta ne yiyeceğime sen nasıl karar verirsin!!!!!" diye tepsiyi kafama fırlattı..."

Ted, Wexford, Pennysilvania

"Benim herşeyimde gözü var... Ona bir sürü kıyafet alıyorum ama o benim t-shirtlerimi giyiyor, bir sürü çorabı var ama yatağa benim çoraplarımla giriyor, benim traş malzemelerimi kullanıyor hatta benim boxer'larımı bile giyiyor!!!"

Dave, Massachussets

"Karım herşeyin listesini yapıyor... Alınacak şeyler, yapılacak işler, aranacak insanlar... Birşey listede yoksa ona yaptırmanın imkani yok. Bir gün espri olsun diye listenin altına "kocamla " maddesini ekledim... O gunden beri günlük listesine yazmamişsa sevişmiyoruz."

Nick, Washington

"Çorba içişini taa öteki odadan duyabilirsiniz"

Bruce, New Jersey

"Birşeyi kafasına taktı mı kafasında saatlerce senaryolar kuruyor, halledene kadar da kimseye rahat vermiyor. Tamam tatilimizi ya da bugün ne yiyeceğimizi planlamak önemli değil, ama evi dekore edeceğimiz zaman görmeliydiniz.. Sürekli kafasında birşeyler tasarlamaktan tam 2 gün 2 gece uyumadı, beni de altüst etti. Gecenin 3'ünde sizi dürtükleyip "duvarlar krem rengi mi olsun bej mi" diye soran birini düşünebiliyor musunuz..."

Jim, Minneapolis

"Karım azılı bir vejetaryen... Dışarda yemeğe gittiğimizde etrafta et yiyen birileri varsa yanına gidiyor, ölü ineği nasıl yiyebiliyosunuz
huh.gif
", "Şu domuzu siz yiyesiniz diye öldürmeleri hiç içinize dokunmuyor mu??" diye milleti rahatsız ediyor..."

Miles, Los Angeles

"Karım çok çekici bir kadın, ama alışveriş tutkusu bir felaket... Sırf onun kıyafetleri için ikinci bir ev almamız gerekebilir. Hele ben önemli bir toplantıdayken telefon edip "sence mavi eteğimin üzerine beyaz bir kazak mı alayım yoksa mavi bir gömlek mi alayım" diye sorduğunda çok kızıyorum"

Jim, NYC

"Karım saçlarıyla çok uğraşıyor... Birgün eve geliyorum saçları siyah... 2 gün sonra bir bakıyorum kızıl olmuş... Bir hafta sonra bakıyorum sarışın olmuş... Gerçek saç renginin ne olduğunu bile bilmiyorum"

Cary, Seattle

"Karım güzeldir ama kimse onu sahte sarışın sanmasın diye bacaklarını traş etmiyor..."

Ned, Tucson, Arizona

"Takma kirpiklerinden nefret ediyorum... Geçenlerde gazetenin üzerine düşmüş ve ben böcek zannedip terliğimle ezdim... Ödümü kopardı..."

Gordon, Oklahoma

"Karım pembe dizi hastası... Yalan Rüzgarı'nda iki hafta önce ölen adam yüzünden hala yas tutuyor... Bir keresinde de dizide karısını aldatan adamı sokakta görünce üzerine yürümüş..."

Archie, St. Louis

"Kızımız tip olarak bana benzedi diye yıllardır bana kin tutuyor!!!"

James, New Orleans

"Karım + ergenlik cağındaki 4 kızım... Birinin adet dönemi biter bitmez birininki başlıyor... Sonsuza kadar sürecek bir "adet öncesi sendromu"yla yaşamak zorundayım..."

Everett, Arkansas

"Bizim 5 çocuğumuz var... Karımdan hiçbir şikayetim yok, çünkü ne yaptığını izleyecek ne halim var ne de vaktim var..."

Bob, Charleston, Washington

Üst Alt