Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Erkekleri Şımartan Sözler

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,236
1.Cok asil bir durusun var. Sen farklısın çok karizmatik görünüyorsun.

2. Ne kadar çok gizli yeteneğin var neden bunları kullanmıyorsun?

3. Sen kardeşlerinden ne kadar farklısın daha yakışıklı ve daha güçlü görünüyorsun

4. Bu isin de altından kalkacağına eminim. Mutlaka bir çaresini bulursun.

5. Dun gece bir film izledim. Başrol oyuncusu ayni senin gibi gülüyordu çok etkilendim

6. Senin çok güçlü genlerin olduğu belli. Her kadın senin gibi bir adamdan çocuğu olsun ister.

7. Hayvanlara karşı bu kadar duyarlı olduğunu bilmiyordum. Seni takdir ettim doğrusu.

8. Her türlü kıyafeti kendine yakıştırmasını biliyorsun. Allah vergisi bir yeteneğin var.

9. Sen servetini kendi bilek gücünle yapmışsın başkaları gibi mirasyedi değilsin. Bence onlardan daha saygınsın

10. Her zaman gözlerin pırıl pırıl parlıyor. Bu özellik sadece son derece zeki erkeklerde olur.

11. Sanki geleceği görür gibi son derece isabetli yorumlarda bulunuyorsun. Ne desen çıkıyor

12. Kıskançlık kötü bir huy. Beni affet ama seni başkalarından kıskanmaktan kendimi alıkoyamıyorum.

13. Çok kaslı bir vücudun var. Çocukken spor yaptığın belli. Ne tür sporlar yapıyorsun?

14. Şakaklarındaki aklar seni çok çekici yapıyor. Ne kadar yakışmış sakin boyamaya kalkma.

15. Senin boyun Türk erkeklerinin ortalamasından uzun. Basketbol mu oynadın?

16. Eğer akademik kariyer yapmış olsaydın dünya çapında bilim adamı olurdun. Çok analitik bir beynin var.

17. Ne kadar güzel sohbet ediyorsun. Şiir gibi konuşuyorsun. Seni dinlemekten zevk alıyorum.

18. Cesaretine hayranım sözünü sakınmıyorsun. Senin yanında güvende hissediyorum

18. Geçmişte sana çok kadının aşık olduğu belli. Beni de kendine aşık edip sonra bırakmandan korkuyorum.

19. Bu genç yasta ne kadar başarılı olmuşsun. Azmine, hayata asılmana gerçekten hayranlık duydum.

20. Çocuklarla ne kadar güzel anlaşıyorsun, onların seviyesine inmen ne güzel.

21. Ailenin sana ne kadar bağlı olduğunu hissettim. Neredeyse sana tapacaklar. Seni neden bu kadar çok seviyorlar?

22. Ne kadar bilgili ve tecrübelisin. Tecrübelerini bana anlatanlardan ders almak istiyorum.

23. Gerçekten roman gibi bir hayat yaşamışsın. Bunları mutlaka yazmalısın.

24. Buralara gelmen kolay olmamış belli ki. Yüzünde yaptığın savaşların kazandığın zaferlerin izleri var

“Bana Güvende Olduğumu Hissettiriyorsun” Her erkeğin içinde kadınını koruma güdüsü vardır, sizinkinde de var mutlaka. Günümüz kadınları her ne kadar korunmaya muhtaç olmasalar da, erkeklerin elinden bu zevki almayın.

“Bunu da Bildiğine inanamıyorum” Ne kadar akıllı olursanız olun, sevgiliniz size yeni bir şey öğretebilmek ister. Kendini akıllı ve bilgili hissetmesini sağlarsanız, ne kaybedersiniz?

“Sen Spor mu yaptın?” Erkekler belki kadınlar kadar çok kendilerini aynada seyretmezler, ancak onlarda kaslarını seyretmeden yapamazlar. Formda olan bir erkek kendini dünyanın en yakışıklı erkeği zanneder, siz de bu görüşünü destekleyin.

Her erkeğin hoşuna giden sözler farklıdır tabi ama eğer bizi şımartmak istiyorsanız aşağıdaki sözleri söyleyerek bu işe başlayabilirsiniz. Gerisini de siz, erkek arkadaşınızı zaten tanıyorsanız bulabilirsiniz. Onun nelerden hoşlandığına dikkat ederek her fırsatta tekrarlamaya çalışın. İnanın işe yarayacaktır…

Üst Alt