Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Erkekleri Baştan Çıkaran 'İlginç' Şeyler

Zeyna

"Dum spiro spero"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    12,698
Cosmopolitan dergisinin erkek okurları onları baştan çıkaran şeyleri anlattı
virgulll.gif
biz de en enteresan bulduklarımızı seçtik.

"Bir kadının kendine bakması harika bir şey. Ama kaslı bir karın kesinlikle çok itici. Kimse bir göbek görmek istemez
virgulll.gif
fakat yumuşak bir karın son derece seksi ve feminen."

"Güzel bir kadının üzerinde erkeksi şeyler görmek bence çok seksi! Örneğin erkek gömleği giyen ya da futbol oynayan bir kadın…"

"Kız arkadaşımın yatağa makyajını temizlemeden girmesine bayılıyorum. Sabah uyandığında göz kalemi akmış oluyor. Bu ona buğulu
virgulll.gif
gizemli ve karşı konulmaz bir görüntü kazandırıyor."

"Daima klasik bir çizgisi olan sevgilim bir gün benim için geçici bir dövme yaptırıp saçına pembe renkli bir postiş takmıştı. Benim için unutulmaz bir sürprizdi ve bundan gerçekten çok hoşlanmıştım."

"Bence seks sırasında gülen kadın kadar baştan çıkarıcı bir şey olamaz. O ne istediğini biliyor ve seksten zevk alıyor demektir."

Üst Alt