Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Erkekler Evlilikte Kadından Neler İster?

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
Erkekler Evlilikte Kadından Neler İster?

Eve geldiğinde hiç olmazsa saçı başı toplu olsun, güzel giyinsin ister.
Yemek yerken sorunları konuşmamak, çatal kaşıkla kavga etme-mek masaya hızlı vurmalar falan, beş karış surak, bir sus hatun yemek yiyelim ben de biraz dinleneyim istediğin konuyu tartışmadan çözüm ulaştırarak çözelim ister. Dışarda zaten savaşıyorum evde savaşmayalım demek ister.

59509305-4538-4ed9-b0b2-9150949bb215.jpg

Yatakta sınırımız olabildiğince olmasın ister.
Bana dur yapma demesin ya da bir şey istediğimde kökten kestirip atmasın bir deneyelim bari belki seversin yaparız yani. Tutkulu ve fantazilere, değişikliğe açık olsun der.

03a9e843-d1b6-4c23-a6ca-78291d7f490c.jpg

Evde para yüzünden kavga etmemek ister, para yerine gelir önemli olan huzurunuz olsun birikimlerimize dikkat edelim her önüne geleni alma, fiyatı iyi araştırarak bir şeyleri alalım ister.

0dbff11e-f53b-48c3-bd9c-76622c7e4256.jpg

Aileme kıymet ver, değer göster, güler yüz göster onları bana kötüleme demek ister erkek.
Çocuklar yüzünden kavga etmeyelim onları sürekli bana şikayet etme onlarla beni sürekli yüz göz etme ki sözüm dinlesin onlar çocuk hep kavga edecekler ağır kavgalarına müdahale edeyim yoksa artık benden de çekinmezler demek ister.

8258727f-af95-4965-8a40-6e7afaf16057.jpg

Erkeğin kabine giden yol midesinden de geçer. Kadın güzel yemekler yapmalı.
Yine evde hiç olmazsa birkaç saatliğe kumandanın hakimi olmayı ister.
Eve geldiğinde sarılıp bazen sessizce uyuyalım evde en çok sana ve huzura ihtiyacım var demek ister.

e3aa128d-8dd6-4429-8cee-a43ad65f54d6.jpg

Üst Alt