Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Erkeğin sevdiğini nasıl anlarsınız

Zeyna

"Dum spiro spero"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    12,698
Erkeğin sevdiğini nasıl anlarsınız

Sevdiğiniz erkeğin sizi sevdiğini anlayamıyomusunuz. Ben onu seviyorum ama onun beni sevip sevmediğinden emin değilim. Bir erkeğin sevdiğini nasıl anlarız, erkeğin hoşlandığını anlamak için neler yapmalıyız, seven erkek nasıl davranır? Birinin bizi sevdiğini anlamanın basit yolları var elbet de. İşte seven erkeğin, sevgi emareleri..

Seven erkek arayan erkektir. Bir erkek sizi sık sık arıyorsa, buluşmalarından sonra o akşam hemen arayıp hal hatır soruyor ve sık sık sesinizi duyma ihtiyacı hissediyorsa o erkek sizi seviyor demektir. Aramayan erkek aynı zamanda merak etmeyen erkektir ki; biri sizi merak etmiyorsa umursamıyor demektir. Özellikle ilk buluşmadan hemen sonra erkek aramamışsa sizden hoşlanmadığını düşünebilirsiniz.
Seven erkek sevdiği kadını güldüren erkektir. Siz mutsuzken o da mutsuz olur. Sizi neşelendirmek için şakalar yapar. Bir derdiniz varsa o derdinizi çözmek için çabalar. Elinden bir şey gelmiyorsa en azından manevi olarak yanınızda olur ve desteğini hissedersiniz. Oysa sevmeyen erkek hiç umursamaz. Ne derdiniz olursa olsun onun umrunda olmaz. Çünkü sevmeyen erkek sizi hayatına katmayan erkektir.
Seven erkek geleceğe dair planlar kurarken o planlarına sizi de dahil eder. Sizinle ilgili hayaller kurar. Sizi hayatına kattığı için asla yok saymaz ve sizsiz bir plan kurmaz. Gezi, seyehat, yolculuk, tatil ve yemek davetleri için sizin de fikrinizi alır. Çünkü seven erkek sevdiği kadının fikirlerini önemser.

Üst Alt