Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ergenlik Dönemi Değişim Eğitim Projesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı

GirL

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    5
Ergenlik Dönemi Değişim Eğitim Projesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün özel bir kuruluşla imzalamış olduğu işbirliği protokolü kapsamında "Ergenlik Dönemi Değişim Eğitimi Projesi" tanıtım toplantısı yapıldı
Toplantıda bir Konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge; Sağlıklı ve bilinçli nesiller yetiştirmenin önemine değinerek Protokol çalışmaları kapsamında Uygulama Heyetine yapacakları çalışmalarda başarılar diledi.
Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün, Procter ve Gamble Tüketim Malları Sanayi A.Ş. ile imzalamış olduğu işbirliği protokolü kapsamında, İlimiz Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü koordinasyonunda, Ergenlik Dönemi Değişim Eğitimi Projesi tanıtım toplantısıErzurum Lisesi Konferans Salonunda yapıldı. Toplantıya İl Milli Eğitim MüdürüAbdullah Bilge, ERDEP İl koordinasyon kurulu üyeleri, ilçe milli eğitim şube müdürleri, ortaokul müdürleri ve okul rehber öğretmenleri katıldı.
Uzman Eğitici personel tarafından projenin tanıtımı yapıldı. Proje tanıtımına katılan ilçe ve okul yöneticileri koordinasyonunda ilçelerde uzman eğitici personel ve rehber öğretmenler tarafından; ortaokulların 6. ve 7. sınıf kız öğrencileri ile annelerine ve erkek öğrencilere; gençlerde ergenlik dönemine girerken meydana gelen bedensel, ruhsal ve sosyal değişimlerin neler olduğu konularında Milli Eğitim Temel Kanunun genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda bilgilendirmek suretiyle eğitim verilecektir - Erzurum

Üst Alt