Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Erdoğan'ın Yenikapı davetine Kılıçdaroğlu'ndan yanıt

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
Kılıçdaroğlu'nun mitinge katılmayacağı, heyet göndereceği bildirildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın pazar günü Yenikapı'da düzenlenecek miting için yaptığı davete yanıt verdi. Kılıçdaroğlu'nun Demokrasi ve Şehitler Mitinhi'nde katılmayacağı, heyet göndereceği bildirildi.

Hannah Arendt

Bunu yarın düşünürüm.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    159
Katılmaması değil, kendi yerine heyet göndererek katılım göstereceklerini açıklamış.
Kendisini alıyor Bahçeli'ye vuruyoruz. Aferin, önden görmüşler.

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
bence en doğru kararı vermiş.. sonuçta siyasi show yapılacak..
15 temmuzdan bu yana baktığımda olayı farklı boyutlara taşıdıkları bundan rant sağlamaya calışanları görüyorum.. doğu da o kadar şehit olmuş.. suriye ırakta yaşananlar.. iranda türklere yönelik yapılan katliamları görmezden gelenler.. bir laf tutturmuş demokrasi demokrasi..samimi gelmiyor bana..bana yakın ama gitmicem

Hannah Arendt

Bunu yarın düşünürüm.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    159
bence en doğru kararı vermiş.. sonuçta siyasi show yapılacak..
15 temmuzdan bu yana baktığımda olayı farklı boyutlara taşıdıkları bundan rant sağlamaya calışanları görüyorum.. doğu da o kadar şehit olmuş.. suriye ırakta yaşananlar.. iranda türklere yönelik yapılan katliamları görmezden gelenler.. bir laf tutturmuş demokrasi demokrasi..samimi gelmiyor bana..bana yakın ama gitmicem

Fetö ile mücadelede fetö'ye ne istediyse veren sorumluların hesap vermesi konusunda bir görüşe sahip misiniz, peki? Turuncudan uzak olarak ifade ederseniz hoş olur. Göz bu, acıyor. Ya da bunlar hep astigmat.

Bakınız: Bağlaç olmayan deyi ayırmasınlar.

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
elbetteki bir sürec var..cemaat in ne zaman sızdığı belli..ama altın çağı bellidir 2002-2013 arasında cemaat altın cağını yakalamıştır.. tüm belediyeler tüm devletin kurumları her yer onlara çalışmıştır.. bugün cıkıp biz kandırıldık biz böyle yapıldık diye konuşmaları onların suclarını asla hafifletmez..bu devlet adamlığına yakışmaz.. eğer bu kişiler kandırıldıysa..o zaman binbaşılar yarbaylar teğmenlerde kandırıldı..onlarda insan değil mi? birileri cezalarını çekerken bunlara bu imkanı tanıyanlarında bir cezayı hak ettiği görüşündeyim.. en basiti şuan bazı bakanlıklarda menzil ismailaga cemaatlerinden üyeler yerleştiriliyor..sağlık bakanlığı gibi bu insanlarında yarın birgün yapacağı aynı şey olucak..ben yeterince ders cıkartılmadığını düşünüyorum.. cıkartılmadığı gibi bunu fırsat olarak görülüp ona göre davranış sergilediklerine inanıyorum..

Hannah Arendt

Bunu yarın düşünürüm.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    159
Despotizm, demokrasi olarak yedirilmeye çalışılıyor, demek istemediğin gibi bu tabloyu da oldukça tatlış buluyor olmalısın.

Bakınız: Nasıl Erdoğan, sevdalısı oldum.

Bakınız: Kızmayın başkumandanım, iyi şeyler söylüyorum.

Hannah Arendt

Bunu yarın düşünürüm.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    159
Önce o bağlacı bir ayır, sonra yine taraftar olursun. Acele etme.

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Despotizm, demokrasi olarak yedirilmeye çalışılıyor, demek istemediğin gibi bu tabloyu da oldukça tatlış buluyor olmalısın.

Bakınız: Nasıl Erdoğan, sevdalısı oldum.

Bakınız: Kızmayın başkumandanım, iyi şeyler söylüyorum.

Baksana dilini nasıl yuvarlak yapıp ısırmış Fetö :sigara Adam zevkten dört köşe, orgazm hali yaşıyor :sigara

Hannah Arendt

Bunu yarın düşünürüm.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    159
Belki onun için en küçük bir titreşim bile, dünyayı yerinden oynatmaya yetiyordur. Bilemem.

Bakınız: Ağdalı dil.

Üst Alt