Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Erdoğan'dan gençlere sahte sosyal medya hesabı uyarısı

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Bu yıl içinde 46 tane olmak üzere 2022 yılına kadar otel konforunda 93 yeni öğrenci yurdunu da hizmete açacağız.
Yurtlarımızı, salgına karşı mücadelemizde bir süre daha aktif olarak kullanmaya devam edeceğiz.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğandan gençlere sahte sosyal medya hesabı uyarısı

ŞEHİR EŞKİYALARINA İZİN VERMEYECEĞİZ

Van ve Adana'da olduğu gibi milletle bağını koparmışların, bırakın yardım yapmayı, yapılan yardıma tahammül gösterememesi gayet doğaldır. Bölücü teröre boyun eğmediğimiz gibi sokak terörüne de asla müsaade etmeyeceğiz. Siyasete şiddet bulaştırmak isteyen şehir eşkiyalarına izin vermeyeceğiz.
Türkiye'nin birliğine, beraberliğine, ebedi ve ezeli kardeşliğine kastedenler hak ettikleri cevabı hukuk içinde muhakkak alacaklardır

SOSYAL MEDYADA SAHTE HESAPLAR ARKASINA SAKLANAN PROVOKATÖRLERE KARŞI UYANIK OLUN

Gençlerimizden sosyal medyada sahte hesaplar arkasına saklanan provokatörlere karşı uyanık olmalarını bekliyorum.
Burs ve kredi ödemelerini bugün itibarıyla başlattık.

MASKE - MESAFE - TEMİZLİĞE RİAYET EDECEĞİZ

Korona virüs salgınında rehavete düşersek çok daha büyük sıkıntılara düşebiliriz. Maske, mesafe, temizlik olarak belirlediğimiz üç kurala muhakkak riayet edeceğiz.
Bu ülkenin salgınla mücadelesinde siz gençlere güveniyorum.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğandan gençlere sahte sosyal medya hesabı uyarısı

Üst Alt