Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Epimedyumlu macun yan etkisi var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tasdelen

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
yaklaşık 2 aydır organikasyon epimedyumlu macunu kullanıyorum. epimedium ve birkaç afrodizyak etkiye sahip bitkilerin karışımından elde edilen bir macunmuş. yani gerçekten çok da etkili. şuana kadar hiçbir zararı ve yan etkisi olmadı ama ilerleyen zamanlarda olur mu bilmiyorum. konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.. teşekkür ederim.. www.organikasyon.com.tr sitesinde ayrıntılı bilgiler verilmiş ama doğruluğunu onaylamak lazım tabi..

Abyss

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    19
yaklaşık 2 aydır organikasyon epimedyumlu macunu kullanıyorum. epimedium ve birkaç afrodizyak etkiye sahip bitkilerin karışımından elde edilen bir macunmuş. yani gerçekten çok da etkili. şuana kadar hiçbir zararı ve yan etkisi olmadı ama ilerleyen zamanlarda olur mu bilmiyorum. konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.. teşekkür ederim.. www.organikasyon.com/epimedyumlu-macun.html sitesinde ayrıntılı bilgiler verilmiş ama doğruluğunu onaylamak lazım tabi..

Bu konu hakkında size şunları söylemek isterim ;
Epimedyumlu Macun un herhangi bi yan etkisi oldugunu düşünmüyorum. Çevremde bi çok arkadaşım kullanmaktadır. Bi kaç arkadaşım da hatta pazarlamasında çalışıyor ve gayet memnun herkez.
Yani gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Erkek ve Bayan ayırt etmeksizin kullanabilirsiniz. :s31

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt