- Konum
- İstanbul/Kadıköy
-
- Üyelik Tarihi
- 21 May 2015
-
- Mesajlar
- 184
-
- MFC Puanı
- 17
Meyvelerin ve bitkilerin saymakla bitmeyecek derecede şifaları ve yararları bulunmaktadır.
Şifalı bitkiler, şifalı meyveler doğal olarak tüketilmesi gereken yiyeceklerdir.
İncir ve Zeytin, Bu iki meyvenin Kökenleri eskidir. Mardin zeytini bilinen zeytinlerdendir, ege bölgesi de zeytini ile tanınır. İncir şifalı bir bitkidir.
Taze üzüm, üzüm çekirdekleri çiğnenmelidir, faydalıdır, omega bakımından zengindir, kanseri önler, beyaz üzüm çok faydalı şifalı meyvelerden birisidir. kolon kanserine faydalıdır.
Trabzon Hurması, 12 parmak bağırsağında şikayeti olanlar, ince veya kalın bağırsak hastalığı olanlar, kabızlığı olanlar için kullanabilecekleri oldukça yararlı ve vücuda faydalı şifalı bitkiler arasındadır trabzon hurması, bağırsaklarda biriken toksinleri yok eder.
Çilek, siroz hastaları, karaciğer yorgunluğu ve hastalığı olanlar için şifalı bir meyvedir, çilek mevsiminde tüketilmelidir.
Elma, Armut, Ayva, göksülü armudu zona hastaları için çok şifalıdır.
Kayısı, çok faydalıdır, ığdır kayısısı yararlıdır, malatya kayısısı da bilinen kayısı türlerindendir
Kivi, çekirdeklerini tüketilmelidir, kivi omega 3 ve 6 vitaminlerini barındırır , kan sulandırıcı kullanan kişiler kivi çekirdeğini az çiğnemeleri veya hiç çiğnememeleri gerekmektedir.
Kivi, çekirdeklerini tüketilmelidir, kivi omega 3 ve 6 vitaminlerini barındırır , kan sulandırıcı kullanan kişiler kivi çekirdeğini az çiğnemeleri veya hiç çiğnememeleri gerekmektedir.
Şifalı bitkiler, şifalı meyveler doğal olarak tüketilmesi gereken yiyeceklerdir.
İncir ve Zeytin, Bu iki meyvenin Kökenleri eskidir. Mardin zeytini bilinen zeytinlerdendir, ege bölgesi de zeytini ile tanınır. İncir şifalı bir bitkidir.
Taze üzüm, üzüm çekirdekleri çiğnenmelidir, faydalıdır, omega bakımından zengindir, kanseri önler, beyaz üzüm çok faydalı şifalı meyvelerden birisidir. kolon kanserine faydalıdır.
Trabzon Hurması, 12 parmak bağırsağında şikayeti olanlar, ince veya kalın bağırsak hastalığı olanlar, kabızlığı olanlar için kullanabilecekleri oldukça yararlı ve vücuda faydalı şifalı bitkiler arasındadır trabzon hurması, bağırsaklarda biriken toksinleri yok eder.
Çilek, siroz hastaları, karaciğer yorgunluğu ve hastalığı olanlar için şifalı bir meyvedir, çilek mevsiminde tüketilmelidir.
Elma, Armut, Ayva, göksülü armudu zona hastaları için çok şifalıdır.
Kayısı, çok faydalıdır, ığdır kayısısı yararlıdır, malatya kayısısı da bilinen kayısı türlerindendir
Kivi, çekirdeklerini tüketilmelidir, kivi omega 3 ve 6 vitaminlerini barındırır , kan sulandırıcı kullanan kişiler kivi çekirdeğini az çiğnemeleri veya hiç çiğnememeleri gerekmektedir.
Kivi, çekirdeklerini tüketilmelidir, kivi omega 3 ve 6 vitaminlerini barındırır , kan sulandırıcı kullanan kişiler kivi çekirdeğini az çiğnemeleri veya hiç çiğnememeleri gerekmektedir.