Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

En sevdiğin insanı bir yanlışında siler misin?

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
En sevdiğin insanı bir yanlışında siler misin?

Kitap Hırsızı

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    76
Yanlış nedir büyük bir yanlışsa silerim ama ufak bir yanlışsa olmaz

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Kendine reva görmediğini, bana görüyorsa silerim!
Çünkü ondan hiç bi halt olmaz!

SerelCikmazi

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    12
Evet sildim cunku oda beni silmeye razıydı. Baskasıyla yattı hemde yattıgı kısıyı bilseniz hayata bak dersiniz. Düşüncem kandırıldı bir nevi en büyük mutluluk anında elde edildi. O cocugu bulup isini bitirmemek icin hem kendimi frenledim durdum. O kızdan da ondan da tiskindiğim kadar kımseden tiskinmiyorum. Sildim acımadım. Zaten bir daha da yazmadı cesareti yok cunku .. Yazarsa ama eğer bir gün o zaman sessizliğimi bozup cok kotu seyler yapabilirim.

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Öyle bir yanlışta adam silmem. Ama artık en sevdiğim mi olur orası şüpheli ?

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
yapılan yanlışa baglı.eger canımı acıtan yanlışsa siler üstüne betonu dökerim.ölse 1 dmla su bile vermem o kadar da acımasız olabilirim.

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
MASTER DJ bence duruma bakılırsa sen hala beton dökememişsin hala harc katma aşamasındasın :p beton döktügün an kendine dönebilirsin gibime geliyor :)

El Presidente

" Sen bir aysın,ben kara gece.."
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    227
Silmiş gibi yaparım ama silemem. Aklımdan çıkmaz. Bir yanım hala sever.

SerelCikmazi

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    12
Sezen Empati kuralım ve soyle düşün sevdiğin elinden alınsa ? Baskasıyla birlikte olsa vs bosverebilir misin ? Daha dogrusu sindirebilir misin ? Hele herşey tam da güzel giderken rayına tamda oturacakken ?

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
walla bu durumda verilmiş sadakam var diye düşünürüm. seven seni sevse elinden alınmasına izin vermezdi.ve baskası ile beraber olacak seviyeye düştüyse ruhu dibde olan biriyle hayat nasıl sürerdi ki hep şüphe içinde kendini bitirirdin. belkide sana göre rayında gidiyormuş iyi insanmışsın ki herşey acıga cıkmıs diye düsünürüm.
en büyük ceza öyle insanlara bir daha dönüp bakmamak bence.

SerelCikmazi

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    12
en büyük ceza öyle insanlara bir daha dönüp bakmamak bence.

Aslında dediğine katılmak cok istiyorum mantıklı da ama bir diğer tarafım ise onlara en büyük ceza yerine benim sessim olmam ve birşey yapmamam onlara hele o cocuga en büyük mutluluk en büyük hediye düşünüyorum. Cunku yaptıgı yanına kalıyor.

Elandiel

Akıllıdan beri deliden geri...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    27
Adı üstünde en sevdiğin,ona hiçbirşeyi yakıştiramazsın defalarca sineye çekebilirsin.

Üst Alt