-
-
-
- MFC Puanı
- 63,931
Aynen gülüm valla öyleYok cmm vala yok kıymet bilen yokk
Bazen dinlenmek de iyidir. Kafanı dinle,eminim ki öyle yapıyorsundur.Onun için bazen hiç birşey yapasim gelmiyor
Oda zor ama daha zoru ileride cnm.bu güzel günlerin kıymetini bil .))) Beterin beteri varmış Allah göstermesinHayır, hayır ev kızı olmakkk
Oda zor ama daha zoru ileride cnm.bu güzel günlerin kıymetini bil .))) Beterin beteri varmış Allah göstermesin
Amin canımBiliyor musun bu sözleri bana yengem ve ablamda söylüyor baba evi rahatlıktır, asıl hayat evlenince başlıyormuş, ben yeterince baba parası yediğimi düşünmüyorum o yüzden no evlilik
Ha olurda öyle bir halt yedim inşallah Allah'ımm no olur kaynanam annem gibi bir kaynana olsun ??
İnşallah cnm melek gibi seni seven bir kaynanan olur haa kaynanan melek olur oğlu şeytan cikar bu da zor .) Çünkü hayatın oğluyla geçiyor inşallah oda iyi biri olur ?Biliyor musun bu sözleri bana yengem ve ablamda söylüyor baba evi rahatlıktır, asıl hayat evlenince başlıyormuş, ben yeterince baba parası yediğimi düşünmüyorum o yüzden no evlilik
Ha olurda öyle bir halt yedim inşallah Allah'ımm no olur kaynanam annem gibi bir kaynana olsun ??
Bu nasıl ikilemdir kafamda deli sorular?İnşallah cnm melek gibi seni seven bir kaynanan olur haa kaynanan melek olur oğlu şeytan cikar bu da zor .) Çünkü hayatın oğluyla geçiyor inşallah oda iyi biri olur ?
Vala bilmemm erkeklere soralım bu ne turşu bu ne lahanaBu nasıl ikilemdir kafamda deli sorular?
Evlende gel görelim seni .)Açıkcası bekar olduğum için bir yorum yapamıcam ne yazık ki?