Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

En Kıskanç Burçlar Hangileri?

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
En Kıskanç Burçlar Hangileri?

Seven insan kıskanır çok genel bir düşünce olsa da, bazıları bunun dozunu ayarlamakta zorlanıyor. Sevgilisini/eşini akrabalarından bile kıskananlar var. Partnerine olan sevgisinin ve kıskançlığın dozunu biraz kaçıran burçları bu yazımızda listeledik. İşte Astroloji dünyasının en kıskanç burçları…

Akrep Burcu
Burçlar arasında “şeytan tüyü” deyince ilk akla gelen burç. Sevgisini de nefretini de dozunun üzerinde yaşayan, kendisine yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmayan akrep burcu, aşık olduğunda o insanı gereğinden fazla kıskanır. Özellikle akrep erkeği, sevgilisinin giydiği kısa bir etek yüzünden kavga çıkarmaya, sevgilisinin erkek arkadaşları ile kavga etmeye oldukça müsaittir.

Aslan Burcu
Aslan burcu da kıskançlıkta master yapmış burçlardandır. Özellikle birini gerçekten seviyorsa, bu onu sahiplendiği ve dolayısıyla da kıskandığını gösterir. Kıskançlığı üst sınırlarda yaşayan bu burç kıskançlığın dozunu her zaman iyi ayarlayamadığı için karşı tarafı bu durumdan soğutabilir.

Oğlak Burcu
O da kıskanç burçlardan biri. Bir oğlak burcunun farkı ise bunu karşı tarafa çok da belli etmiyor olmasıdır. Bazen kıskançlıktan kendini yiyip bitirebilir ama çok sınıra dayanmadıkça bunu karşı tarafa çok da göstermeyecektir.

Koç Burcu
Liderlik vasıfları ile ön plana çıkan Koç burcu, “ben merkezli” bir yapıya sahip olduğu için kıskançlık konusunda da oldukça başarılıdır. Kıskançlık onu rahat bırakmaz, dolayısıyla elinde olmadan partnerini kıskanır.

Boğa Burcu
Kıskançlık onun doğasında var. O da ben merkezli burçlardan biri. Dolayısıyla ilginin hep kendisinde olmasını istiyor. Durum böyle olunca da ilgi kaybolduğu anda kıskançlık gibi yoğun duyguları gün yüzüne çıkıyor.

Tibet

Temet Nosce
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    310
yahu bende kıskancım
tanıdığım bütün ikizlerde kıskanç
ikizleride eklesene oraya :D

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
İkizler demekki kıskanmıyor o kadar :D

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019
Boğa Burcu
Kıskançlık onun doğasında var. O da ben merkezli burçlardan biri. Dolayısıyla ilginin hep kendisinde olmasını istiyor. Durum böyle olunca da ilgi kaybolduğu anda kıskançlık gibi yoğun duyguları gün yüzüne çıkıyor.

Benim olanı paylaşamam ve kıskanırım doğrudur.
Diğer etkenleri görmem bile :ihim

Ros

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    196
Benim Burcum da Yok Burada : )

Peri

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -21
yay yok , ama yaylarda çok kıskançtır :S ben öyleyim , özgürlüğümü sevsemde karşımdakini kıskanırım

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,543
<b>
Koç Burcu
</b>
Liderlik vasıfları ile ön plana çıkan Koç burcu, “ben merkezli” bir yapıya sahip olduğu için kıskançlık konusunda da oldukça başarılıdır. Kıskançlık onu rahat bırakmaz, dolayısıyla elinde olmadan partnerini kıskanır.

evet kıskançlık beni rahat bırakmıyor deyyus:D fenayım

Peri

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -21
ben daha fenayım kıskançlıkta :trip

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,543