Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

En İyi 10 Chevrolet Modeli

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
10. Aveo

101.jpg

Aveo modeli’ni Chevrolet 2012’de son versiyonu piyasaya sürülmüştür. Aslında 2009’da çıkartılmış…
9. Traverse

91-533x400.jpg

İşte bir dönemin gençlik rüyası, Traverse…
8. Cobalt

81.jpg

İşte en ekonomik ve güvenli Chevrolet modeli ilan edilen güzellik…
7. Malibu

71-533x400.jpg

Her ailenin kendini teslim ettiği tam klas olarak görülen nadir araçlardan, Malibu. Bir yudum Malibu daha almak ister miydiniz?
6. Tahoe

61-533x400.jpg

Amerikan aksiyon filminde yaşamak isteyenler için ideal olan model, Tahoe. Kendinizi FBI gibi hissedersiniz…
5. Bel Air

51-580x283.jpg

İşte çocukluğumuzdan beri bize “Amerikan Rüyasını” yaşatan, hatırlatan güzeller güzeli… Onu gördüğünüz anda aklınıza 1970’lerde yapılmış bir Amerikan filminin gelmediğini söyleyemezsiniz…
4. Corvette

31-533x400.jpg

Bu günlerde bu ismi söyledikten sonra her yere (istisnasız) her yere girme biletiniz anahtarını tuttuğunuz elinizde…
3. Silverado

41-533x400.jpg

Sanki İngilizce’nin İspanyolca hali gibi bir isim takılan bu model, aklımıza ilk getirdiği şey sadece gümüş renkte üretilmiş olduğuydu…
2. Camaro

21-580x386.jpg

Gerçek gücü asfalta çıkartıldığında güzeldir… Rüyaların en güzel rüyası…
1. Chevelle SS

13-556x400.jpg

Yine eski aksiyon filmlerinden çıkma bir model daha… Zaten Chevrolet bütün sevenleri için bir çeşit Amerikan Rüya’sı olmuştur…

AlaaddinKaraca

Hail Satan
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    45
Chevelle ss ve bel air.

hedef Chevelle ss. nova ve impala kullandim. 1 ay kadarda caprice classic kullandim.
70ler 80 ler chevrolet her modeline herşey feda olsun.

Üst Alt