Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

En güvenilir ve en çok kazandıran PTC siteleri

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
1.Clixsense

Üye olmak için Tıklayın.
İstikrarlı bir şekilde zirveden para dağıtmaya devam ediyor. ödemeleri geciktirmiyor 3-5 gün içinde mutlaka ödeme yapıyor.Clixsense en çok anket şirketleriyle anlaşması olan ptc sitesi. Dolduracağınız anketlerden 0.5 dolardan 5 dolara kadar ödeme yapılıyor.her cuma gecesinden sonra ödemeniz kesinlikle paypal hesabınıza yatıyor.(Özellikle Surveys ve Offers te bulunan anketleri doldurun.) Sürekli kazanmak için hergün View Ads 'taki reklamları izleyin. Reklam gösterim süresi uzadıkça yapılan ödeme artıyor. ClixCrid oyununu ile 10 dolar kazanabilirsiniz. Bu siteyi iyice kavradıktan sonra büyük para kazanma sırlarını keşfedebilirsiniz.site forumundaki paylaşımlara bakıp kimi üyelerin haftalık kazançlarının ne kadar büyük olduğuna şahit olabilirsiniz.

2.Napolyon

Hesap açmak için Tıklayın
Üye olup profil bilgilerinizi doldurduğunuz an 10 tl hesabınıza ekleniyor. Tıklamanız gereken reklamları ve doldurmanız gereken anketleri e-postanıza gönderiyor. Yerli malı olduğu için kullanımı kolay. Anket başı 2-3 tl ödeme yapıyor. Şiddetle tavsiye ediyorum.davet ettiğiniz üyeler için de 30 kuruş alırsınız.

3.Marketagent

On numara anket sitesi. Türkçedir. Üye oluyorsunuz ve profilinizi dolduruyorsunuz. Site size uygun anketleri e-postanıza gönderiyor ve ödemeyi talep ettiğiniz günün ardından yapıyor. Euro ödemeli en güvenilir sitelerden biri. 2,5 euro olunca ödeme talep edebilirsiniz. daha çok anket doldurmak için profilinizi tamamen doldurmanız gerekir. Siteye davet linkinizle veya davetiye formuyla davet ettiğiniz her üye için 1 euro alırsınız.davet ettiğiniz üye 1 anket doldurduğunda hesabınıza ödül yatacaktır.

4.Neobux

Hesap açmak için Tıklayın.
Neobux 7 yıldan daha fazla zamandan beri zamanında ödeme yapan bir PTC sitesidir.ödeme talep ettiğiniz gibi paranız hesabınıza yatmaktadır. Reklamları izleyin ve OFFERS'teki anketleri ve diğer işlemleri tamamlayın. Hergün ziyaret edip kontrol edin. kazandırdığınız üyeler için de ödül almak için hergün en az 4 turuncu reklam tıklamanız gerekiyor.tıklamaz iseniz sadece o gün için ekstra ödül almazsınız.ama tıkladığınız günler ekstra kazancınız olacaktır.

5.Ojooo

Ödeme yapan güvenilir ptclerden biridir. minimum ödeme miktarı 2 dolardır.Site Türkçedir. Referans sitemiyle en büyük oranda kazandıran sitedir. şiddetle tavsiye ediyorum. Hergün referans ödülü kazanmanız için günde en az 4 reklam tıklamanız gerekiyor. tıklamaz iseniz sadece o gün için referans ödülü almazsınız. kendi tıkladığınız reklamlar için mutlaka ödeme yapılır.

6.Myiyo

Üye olmak için Tıklayın
Türkçedir. ref sistesimi vardır. paylaşım yapılabilir. üye olup bilgilerinizi doldurğunuzda 600 puan verir.1000 puan 1 euro eder. anketlere verilen puanlar değişebilir.20 euro olduğunda paypala ödeme talep ediyorsunuz.

7.Toluna

Bu site dünya çapında çalışan bir araştırma firması. facebook gibi sosyal network sitesine benzer. paylaşım yaptıkça ufak tefek kazanırsınız. ama e-postanıza gönderilen anketlerden iyi kazanabilirsiniz.işin kötü yanı referans sistemi yok. ben pek takılmıyorum ama yine de paylaşmak istedim.

8. Davetiyeli Anket Siteleri:

Bu davetiyeli anket siteleri e-posta ile davetiye gönderilir ve iyi miktar ödenir. bu sitelere üye olmak istiyorsanız muyuta@yandex.com eposta adresime davetiye istiyorum diye mesaj atmanız yeterli.

Önemli Notlar:

UZAK DURMANIZ GEREKEN SİTELER:
---Evvela forex sitelerinden uzak durun. tek tıkla kazanacağınızı söylerler.bunun için bir miktar para yatırmanızı isterler.sonra hüp diye paranızı süpürürler.üstelik bu forex siteleri faizle çalışmaktadır. firma ortakları dışında kimse kazanmaz.üstelik haram paradır.
---makemoneyrobot adındaki ve benzer siteler hep para ister ama üç kuruş vermez.yalan dolan sahte sitelerdir.sizden para isteyen sitelerden kesinlikle uzak durun.
---Kumar sitelerinden uzak durmanızı tavsiye ederim. kumardan zengin olan görmedim. ama evini arabasını satan çok gördüm.
---Posavis, Mega holding gibi firmalardan uzak durun.bunlarda forex siteleri gibi sadece firma ortakları kazanır. o da haram para çünkü umut ticareti ve laf cambazlığıyla ve sahtekarlıkla yalanla dolanla yapılan işler.
---Kısacası kazanmanız için sizden para isteyen tüm sistemlerden uzak durun.bunlar paranızı aldıktan sonra size selam bile vermeye üşenirler.
---ptc anket reklam işi pc başında boş vaktinizi değerlendşrmek için kullanın. hergün 4-5 saat ayırmanıza gerek yok.benim önderdiğim tüm sitelerde aşağı yukarı toplam bir saatte tüm reklamları ve anketleri doldurmuş olursunuz.bu işi fabrikada çalışmak gibi benimsemeyin.basit bir ek kazanç gibi düşünün. ve kesinlikle hırs yapmayın. hırsın sonu hasaret.​

Üst Alt