Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

En Acı Anınız Nedir?

dnzclskn

WCH
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Benim ki staj yerindeyim ve saatim doldu eve gitme vakti evde internet yok yarına kadar foruma giriş yapamicam :(

Moderatör tarafında düzenlendi:

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
Kaybettiklerim ....

Yıl .... 1980

Annem doğum esnasında abimi, doğum esnasında kaybetmiş (ölü doğmuş)

Yıl....1986

6 aylık erkek kardeşim, babam'ın tokatı ile havale geçirdi, hastane'ye yetişirildi ama kurtarılamadı.İsmi Çağlar'dı.Ben bu olay olduğunda daha beş yaşında, kızkardeşim de üç yaşında idi.Bu olay'dan sonra, babamla aram sonsuza kadar açıldı.

Yıl....1999

Annemin annesini kaydettik....Ananem'i kaybetmem bana öyle ağır geldi ki, en az 2 ay kendime gelemedim.

Yıl.... 2009

Annemin babasını kaybettik..Dedemin 89 yaşında bu dünya'dan ayrıldı.

Yıl.... 2013

Teyze'min büyük kızını "kolon kanserinden" kaybettim.Yani ikinci annemi kaybettim...Bu da bana çok ağır gelmiştir.

PeriKızı

Moderatör
  • MFC Puanı
    26,804
Rahmetli annemin ve babamın vefatları ...

Üst Alt