Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Emenike: Kazanacağımız çok şampiyonluklar var.

Cohen

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    66
İlk yarının 8 ile 17. haftaları arasında gösterdiği müthiş performansla Fenerbahçe'ye kritik puanlar kazandıran Emmanuel Emenike, umut dolu açıklamalar yaptı.

Son 9 haftada rakip fileleri 8 kez havalandıran Nijeryalı golcü futbolcu, “Uzun yıllar Fenerbahçe’de kalmak istiyorum. Daha kazanacağım çok kupa ve şampiyonluklar var. Bu başarılara ulaşmak için büyük özveri göstereceğim. Arzuladığım takımda oynamanın mutluluğunu yaşıyorum. Türkiye’de Fenerbahçe benim için ayrı bir mutluluk yuvası. Umarım uzun yıllar bu formayı en iyi şekilde taşırız” sözlerini sarfetti.

Üst Alt