Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ekrem İmamoğlu tokat, Ekrem İmamoğlu kime tokat attı, Ekrem İmamoğlu kime neden tokat attı?

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Ekrem İmamoğlu tokat, Ekrem İmamoğlu kime tokat attı, Ekrem İmamoğlu kime neden tokat attı?

tokatw.jpg

İstanbul halkının oyları ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı seçilen ancak Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) tartışmalı kararı ile mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmalarını Zeytinburnu'nda sürdürdü.

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi'nde bulunan semt pazarına gelen Ekrem İmamoğlu, ayaküstü esnaf ve yurttaşlarla sohbet etti.

Pazar ziyareti sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu'na ilk olarak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun “Ekrem bey son günlerde gergin. Esnaf genci tokatladı" açıklaması soruldu. İmamoğlu bu soruya, “Bazı insanların görme bozukluğu olabilir. Bir hekim tavsiye ediyorum kendisine. Bizim öyle bir sıkıntımız yok. Toplumda herkesle diyalog kurma çabam var. Bazen insanların kalbini buz kaplar. Biz insanların kalbindeki buzu eritmeye geldik. Ben masum vatandaşların etkilenmemesini istiyorum. Genç kardeşime de onu yapmak istiyorum ama dinlemedi. Zihni kirletilmiş. Uyanması için yüzünü okşuyorum bir insanın. Üzülüyorum. Fikri beğenmeyebilir ama saygı gösterebilsin. Birini kirleterek siyasi merdivenleri yükselten insanlar var. Çok üzücü. Bu düzenin bitmesi lazım. Bir kuş örgütü kurup, kuşun da adını kirletiyorlar. Pelikandı galiba. Gencecik bir kadın bunu yayıyor. O dava açmayacağım. Ailesi onu uyarır diye açmayacağım" dedi.

Alıntıdır.

Üst Alt