Öncelikle herkese iyi ve sağlıklı günler dilerim. İlk başta laptop ekranımda yatay çizgiler oluşmaya başlamıştı ve biraz korkmuştum. Daha sonra beni bir arkadaşım birisine yönlendirdi ve o da bana ram'den kaynaklı olabileceğini söyledi ve ram'i sök tak yapmamı istedi. Aynı şekil sök tak yaptım ve sorun ortadan kalktı. Uzun bir süre sonra yeniden oldu ve yeniden sök tak yaptım düzeldi. Fakat sonra tekrar olduğunda artık sök tak yapmam bir fayda etmemeye başladı ve ekranımda çizgiler kalmaya devam etti. Sonrasında 1-2 ay geçtikten sonra ben bir şey yapmadan çizgiler ortadan kalktı. Fakat şuan tekrardan geldi ve artık bu sorun sinir bozucu olmaya başladı. Bazen ekran tamamen çizgi oluyor ve kullanılamaz hale geliyor. Fakat ekranı aşşağı indirirsem veya hdmı kablo ile televizyona bağlarsam ekran tekrardan geliyor. Yardımlarınızı ve cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Çizgilerin net gözükmesi için biraz fazla fotoğraf ekledim. Video eklemeyi başaramadım onu yapabilsem çok daha net belli oluyordu.
Çizgilerin net gözükmesi için biraz fazla fotoğraf ekledim. Video eklemeyi başaramadım onu yapabilsem çok daha net belli oluyordu.