Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Eğitimde Sunum Farkı

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
image.png

Eğitimde Sunum Farkı: Bir öğrenci yüzlerce video oyunundaki hikayeyi, işleyişi, karakteri bilir.
Oyunları araştırır, oyunlarda çözüm üretir ve hayatının en büyük emeğini oyunlarda tüketmeye hazırdır.
Sonuçta oyunlar hakkındaki bilgisi kitaplara sığmaz, ancak en basit eğitim bilgisi dahi aklında kalmaz.
Okuldaki bilgiyi sınava kadar tutan özverili öğrenciler sınavdan sonra unutur.
Çoğu öğrenci ise bizim erdem ve hikmet dediğimiz bilgileri unutmaya ayrıca bir çaba harcar.

Siz ne düsünüyorsunuz ?​

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,480
Ay okudum ama bu saatte beynim durdu hic birsey anlamadim sonra bakim ben :D

TRue

Kimsin ''SEN,, ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,514
Insan neyle zaman gecirirse o zihnine girer. Misal kendimle alakali ornek vereyim buna, okul hayatim tamamen sifir ve birlerle doluydu ama o zaman gazete alma huyu babamdan uzerime yerlestirilmisti hayatim boyunca okulda derslerde kalmama ragmen gazeteyi o gunden bu gune kagit olarak alamasamda gunluk olarak guncel takip ederim.

Erdemlik ve hikmet olayinin kisiye gecmesi icin cevresinde olmasi gerekiyor hani diyoruz ya ah 80ler 90lar diye ariyoruz ararken hic o zamana dair seyleri kendimiz yapiyor muyuz ? Hayir ama baskalarinin yapmasini bekliyoruz.

Egitimin sunumunu bilmem, bildigim en iyi egitimin uygulamali egitim oldugunu her zaman soylerim.

Üst Alt