Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Eğitim düzeyi aynı olmayan iki kişinin mutlu bir evlilik sürdürmesi mümkün müdür?

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Eğitim düzeyi aynı olmayan iki kişinin mutlu bir evlilik sürdürmesi mümkün müdür?

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Karşılıklı beklentiler önem arz eder. Beklenti entellektüel alanda yoğunlaşmışsa o ilişki hayır getirmez. Ancak iki gönül bir olunca samanlık seyran olur felsefesine göre oraya bakılırsa, çokta mühim değildir :sigara

İlksu

Sanırım artık insan, tutunamıyor insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3
Eğitim düzeyi tabi ki ilişkide önemli bir faktördür. Ama burada eğitim diploma ile ölçülmemeli. Bir insanın bilgisi, kültürü, düşünce yapısı diploma ile ölçülemez.

Bayanların eğitimsiz oluşu toplumda pek hor görülen bir durum değil. Ama erkeğin eğitim seviyesi düşükse bu biraz sorun ediliyor. Evet bu ülkede bayanlar, erkeklerden daha fazla eğitim, diploma almaya çalışmalıdır. Maddi özgürlükleri için, kişisel ve ailevi haklarını bilmesi için.

Fikir farklılığını yaratan eğitim düzeyi değil geçmiş yaşantılar, görgü, kültür, gelenek vs. arasındaki farktır.

Not : Tabiki bunlar kendi düşüncelerim... :)

• MFC Puanı
    0
Kendini geliştirmiş insanlari severim.
Eğitimin cehaleti alıp essekligi baki bıraktığı insanda yok değil.

yirmialtı

Aklımda olanı uygulamıyorsam sıkıntın senindir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Mümkündür. Evlenen diplomalar değil, düşünceler, mutluluklar,fikirler,birlikte yaşamaya göğüs gerilen her türlü insanlık halleridir.

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
Hayır değildir önemli olan insan olmak, sevgi, saygı, sadakat, bağlılık, aşk varsa diplomanın da okulun da hiç bir önemi yok.

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Eğitim almamış ama kendini geliştirmiş nice okumuş insandan daha güzel cümle kurup kendini anlatabilen,araştırmacı, yeni bilgiler edinmeyi seven biri olursa niye olmasın?

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Eğitim ile ilgili değil kendini geliştirebilme ile ilgili?

PeriKızı

Moderatör
  • MFC Puanı
    26,814
Bir süre belki ,ondan sonra aksamalara neden olabilir iki kişi de eğer ilişkide kendilerini geliştirebilirlerse uyum sağlayabilirler.

Üst Alt