Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Eğitim düzeyi aynı olmayan iki kişinin mutlu bir evlilik sürdürmesi mümkün müdür?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğitim düzeyi aynı olmayan iki kişinin mutlu bir evlilik sürdürmesi mümkün müdür?
Karşılıklı beklentiler önem arz eder. Beklenti entellektüel alanda yoğunlaşmışsa o ilişki hayır getirmez. Ancak iki gönül bir olunca samanlık seyran olur felsefesine göre oraya bakılırsa, çokta mühim değildir :sigara
Eğitim düzeyi tabi ki ilişkide önemli bir faktördür. Ama burada eğitim diploma ile ölçülmemeli. Bir insanın bilgisi, kültürü, düşünce yapısı diploma ile ölçülemez.
Bayanların eğitimsiz oluşu toplumda pek hor görülen bir durum değil. Ama erkeğin eğitim seviyesi düşükse bu biraz sorun ediliyor. Evet bu ülkede bayanlar, erkeklerden daha fazla eğitim, diploma almaya çalışmalıdır. Maddi özgürlükleri için, kişisel ve ailevi haklarını bilmesi için.
Fikir farklılığını yaratan eğitim düzeyi değil geçmiş yaşantılar, görgü, kültür, gelenek vs. arasındaki farktır.
Eğitim almamış ama kendini geliştirmiş nice okumuş insandan daha güzel cümle kurup kendini anlatabilen,araştırmacı, yeni bilgiler edinmeyi seven biri olursa niye olmasın?