Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ebru Gündeş ile Ufuk Ceylan'ın aşk yaşadığı kanıtlansın ülkeyi terk ederim

Sentinus

'boşunaymış' dedirtmeyin be insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -894
Hem Gündeş'in hem Ceylan'ın sert bir dille yalanladığı aşkın tanışma mimarı olduğu konuşulan futbolcu Hakan Balta'nın eşi Derya Balta, Renkli Sayfalar programına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
f5566e576dcfefa60f41830e99a3b1ba_640x320.jpg

<h2>İşte Balta'nın açıklamaları:</h2> 'Ufuk Ceylan 12 yıldır kardeşim gibi. Ebru da can dostum, arkadaşım. O fotoğraf 84 hafta önce, Ebru'nun Şişli'de çıktığı bir mekanda çekildi. Eşim Ebru'ya rica etti, kulise girdi fotoğraf çektirdik. Bayramda Antalya'ya gittiğimizde Ufuk da yanımdaydı. Eşim ve Ufuk İstanbul'a döndü. Ben ise Ebru'yu dinlemek için otelde kaldım. Reza Zarrab'a ait özel uçağa bir kere bindim. Ufuk Ceylan o uçağa hiç binmedi.
c541c5fad86e9109483ade1a4e8df955_640x320.jpg

Ben, eşim ve Ufuk Ceylan Bodrum'a özel uçakla gittik ama o uçak Reza Zarrab'a ait değildi. Kiraladığımız şirketin bilgileri de var. Bodrum'da ev bakmaya gittik. Ebru Gündeş 'Bizim sitede de boş ev var, isterseniz bakın' dedi
b6b202d31f282a22515952892f564ace.jpg

<h2>'ÜLKEYİ TERK EDERİM'</h2> Ev bakarken Ebru da bize eşlik etti. Ebru Gündeş ve Ufuk Ceylan ile ilgli ortaya atılan iddiaların yüzde 1'i bile doğru değil. Ebru ve Ufuk arasında hiçbir şey yok. Eğer iddia ettiğiniz gibi bir fotoğraf çıksın, bu ülkede 1 dakika durmam.
11fb8044d3012bd880f961ff29441de5_640x320.jpg

<h2>'UFUK'UN İLİŞKİSİ VAR'</h2> Bu kadar güveniyorum onlara. Aralarında hiçbir şey yok. Kanıtı, belgesi olan çıkarsın. Ufuk her gün bizim evimizde, her şeyini biliyoruz. Ufuk Ceylan, Almanya'da yaşayan bir Türk kızı ile birlikte. Ciddi bir ilişkisi var. Yüzükler takılana kadar kız arkadaşıyla çıkmayacak."
<h2>'ONLARI BEN TANIŞTIRDIM'</h2> Gündeş ve Ceylan'ın beraberlik yaşamadığını kesin bir dille ifade eden Derya Balta, 'Evet, onları ben tanıştırdım. Medyada yayılan fotoğrafları çok önce çekilmişti. Ufuk her gün bizim evimizde. Ona dair her şeyi biliyoruz' dedi.
e9bfaab55e1334a4f95dd16ebc773e50.jpg

<h2>EBRU'NUN EVİNE GİTMİŞ</h2> Öte yandan dün sabah Seren Serengil'in 'Duymayan Kalmasın' adlı TV programında yaptığı, 'Ufuk bana iki kez Ebru'nun evine gittiğini itiraf etti' açıklaması da kafaları karıştırdı.Tecrübeli kalecinin yakın çevresine ''Evet 2 kez Ebru Gündeş'in Bodrum'daki evine gittim. Bir kez de İstanbul'daki evine gittim. Görüşmeye Galatasaraylı Hakan Balta ve Derya Hanım da geldi. Ebru Gündeş pırlanta gibi bir kadın'' dediği öğrenildi.
3d414bab08a02ab5f0daf40d284f2a23.jpg

Üst Alt