Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ebru Gündeş Eşini Cezaevinde Ziyaret Etti

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
5633256_12331789.jpg

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, 17 Aralık operasyonunun ardından tutuklanan eşi işadamı Reza Zarrab'ı tutuklu bulunduğu Metris Cezaevinde ziyaret etti. Gündeş, Adalet Bakanlığı'ndan aldığı özel izinle, eşiyle önceki gün 1 saat süreyle açık görüşme yaptı.

ARALARINDA CAM BÖLME VAR

Gündeş ve eşi Reza Zarrab'ın avukatı Şeyda Yıldırım, müvekkillerinin cezaevinde parmaklıklar arkasında, arada cam bölme bulunduğu bir ortamda görüşmek istemediği için aralarında anlaşmak suretiyle Gündeş'in cezaevine gitmediğini söyledi.

AYDA 1 GÜN AÇIK GÖRÜŞ

Avukat Yıldırım, müvekkilinin ayda bir gün açık görüş hakkı bulunduğu, ayrıca adalet bakanlığının izin vermesi durumunda da açık görüşme yapmayı tercih ettiklerini söyledi.

"ARAP ASILLI KADINI BANA GETİRİN"

Ebru Gündeş'in 31Ocak 2014 tarihinde Adalet Bakanlığı'na yaptığı ziyaret talebi, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nce uygun görüldü. Gündeş, özel izinle 5 Şubat 2014 günü 13: 00-14: 00 saatleri arasında eşi ile açık görüş yaptı. Sanatçının, telefon dinlemesine takılan eşini, "Arap asıllı kadını bana getirin. Sırf bana hizmet etsin" sözleri nedeniyle 10 Ocak tarihinden bu yana ziyaret etmediği iddia edilmişti.

Soldier

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22
Din iman islam dersiniz, ülkemize haram paraları haram kılınan altınları getirip bozdurup yersiniz, o parayla da hacca bile gidersiniz. bütçemiz açıkda kalır, gariban olan kamyon soforlerne, halkın soforlerine trafik polisleri tarafından baskı altına bırakılıp cezai işlem uygulattırırsın.. Hakkımı helal etmiyorum bu ulkenin parasını fazlasıyla yiyip, sonra bütçe açığını halktan alan insanlara. Allah islah etsin. Ebru hanım senin gözyaşın aşka değil, varlıklara olsa gerek. Geçmiş olsun yinede.

Üst Alt