Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Düşündüğünüz gibi değil!

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde elektrik akımına kapılan 16 yaşındaki Hüseyin Çolak yakınları tarafından toprağa gömülüp vücudundaki elektriğin boşaltılmasıyla kurtuldu.

Kaş'a bağlı Kınık Mahallesi'nde oturan Hüseyin Çolak, dün akşam evin içinden geçen bir elektrik kablosundan akıma kapıldı.
Çırpındığını gören yakınları Çolak'ı kablodan kurtardı.
Vücudu moraran genç bahçeye çıkarılarak toprak zemine yatırıldı ve üzerine de toprak atıldı.
Çolak bu şekilde bir süre bekletilerek vücudundaki elektriğin boşalması sağlandı.

Yakınlarının çağırdığı sağlık ekipleri Hüseyin Çolak'ın sağlık durumunun iyi olduğunu görünce geri döndü.

(DHA)​

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
qcd9W2ZT.jpg

Su°

'Obsession'
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,104
çok şaşırtıcı gerçekten çok sevindim

Kumral Ada

Sevebildiğin kadar Sev Hayat Kısa.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    49
Kışın en çok elektriği ben alıyorum adamlar kazaklarıyla oturuyor koltuklarda onlara birşey olmuyor ben yarım saat oturuyorum elektrik çarpıyor :)

Üst Alt