Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Düş'üm

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Çok uzak diyarlardan sevdim seni, düşler diyarından, bu kadar uzakken bana bunu nasıl başardın bilemiyorum, nasıl etkiledin, nasıl girdin dünyama, bunca uzak mesafeleri nasıl aşıp da geldin nasıl girebildin bu yaralı kalbime......tüm bunları nasıl yaptın.....güzellikler getirdin dünyama düşler diyarına saldın beni, başımı döndürdün.....şimdi ikimiz de bilmediğimiz diyarlarda yapayalnızız, senin de... acıyordur yüreğin, iyimi ettik yoksa bir hatamı bir sarmaşık gibi sevgi sarıyor yüreğimizi...... senin suçun yok biliyorum, farkında olmadan sevgi ektik yüreklerimize, önce toburcuk oldular ardından çiçek açtılar.....sevmek insanın içinin acımasıymış.....geceleri sabahlara dek düşlerinde yaşamakmış hayal kurmakmış.....uzaksın çok uzak....fakat öylesine bendesin ki.....bazen korkuyoırum kendimi sana bırakmaktan, seninle bir bütün olmaktan, sana geldiğimde belki yanaklarım kızaracak, kelimeler boğazıma takılacak, ellerim buz kesecek, sesim titreyecek gözlerimi kaçıracağım gözlerinden...başım dönecek biliyorum......aslında ne bu kadar cesaretsiz, ne de korkak değilim, ilk defa senin karşında kırılıyor cesaretim, korkuyorum, oysa ne kadar çok istiyorum yanımda olmanı ellerimi tutmanı saçlarımı okşamanı akşam güneşini birlikte izlemeyi ne çok istiyorum bi bilsen.....senden uzak günleri yakmalıyım bir deli ve bi o kadar da tehlikeli bu düşü gerçekleştirmeliyim bi kez olsun sadece bi kez AŞKI aşk gibi yaşamak ve yaşatmak paylaşmak istiyorum seninle...çünkü sevdim seni...

Alıntı.

Üst Alt