Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Dünya'nın En Büyük Tatlı Patatesi

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810

Dünya'nın En Büyük Tatlı Patatesi

dunya-nin-en-buyuk-tatli-patatesi,2,con.jpg

übnanlı çiftçi Semhat, elinde tuttuğu tatlı patatesi gururlar kameralara gösteriyor. Çünkü o patates tam 11.3 kilogram. Bir gün bahçesinde dolaşıp, ekinlerini kontrol ederken, bu büyük patatesle karşılaşmış. Patatesi bulunduğu yerden çıkarmak zaman alsa da Semhat azim etmiş ve bu 11 kiloluk dev tatlı patatesi çıkarmayı başarmış. Patatesi tuttuğu gibi Guiness Rekorlar Kitabına başvuran Semhat:" Hiçbir şekilde kimyevi madde kullanmadım. Tamamiyle doğal bir şekilde ürünlerimi yetiştiriyorum. Patatesi ilk gördüğümde gözlerim yuvalarından çıkacak gibi olmuştu. Ben de derhal Guiness'e başvurmaya karar verdim" Dedi.

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Link kirilmamis olsaydı görseydim iyiydi

Üst Alt