Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Dünyanın en büyük sırrı

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Platon bir gün
virgs.gif
bütün kapıları açmamı sağlasın." der.

Bilge Platon'a döner ve
virgs.gif
" Ama bu yükü taşıyabileceğinden emin misin ?" diye sorar.

"Evet" der Platon
virgs.gif
" lütfen bana dünyanın en büyük hazinelerine ulaşmamı sağlayacak sırrı ver."

"Bunu bilmek
virgs.gif
çünkü hem hazineyi hem de zehri tercih edebilirsin. Bunun için hazır mısın ?

"Evet" der Platon. " Bu sırrı taşımaya hazırım. Sırrı kullanacağıma dair yemin ederim sana. Eğer kullanmazsam
virgs.gif
o zaman da başıma gelecekleri kabul ediyorum."

"O halde yaklaş yanıma" der bilge. " Kulaklarını dört aç ve beni dinle. Sana dünyanın en büyük sırrını veriyorum. Ama bunu bildikten sonra
virgs.gif
başına büyük bir dert alıcaksın."

Bilge büyük bir dikkatle Platon'un gözlerinin içine baktı ve bütün gücü ile sırrı açıkladı.

"İşte budur dünyanın en büyük sırrı" dedi bilge. "Sana bütün hazineleri verecek olan sır budur. Çok basit ama çok büyük bir sırdır bu."

Platon şaşkındı. " Ama bu çok basit" dedi.

Bilge o sözünü bitirmeden yine sırrı haykırdı büyük bir sesle
virgs.gif
"Yap..."

"Soru yok
virgs.gif
endişe yok.Yalnızca yap.." diye haykırdı yeniden.

"Sana dünyanın kapılarını açacak olan sır budur işte!" dedi."Eğer muhteşem bir yaşam istiyorsan
virgs.gif
git ve yap..."

Platon bir şeyler söylemeye çalıştıkça
virgs.gif
bilge onu susturdu ve "Yap..." diye haykırdı. Platon sırrı öğrenmişti. Artık dünyanın en büyük hazinesine sahipti herşeyi elde edebilirdi. Sadece gitti ve "yaptı"...

İşte artık dünyanın en büyük sırrına sahipsiniz. Bu sır hayatınızı değiştirebilir. Bu sır sizi hayallerinizin de ötesine götürebilir. Başarılımı olmak istiyorsunuz
virgs.gif
rüya gibi bir hayat mı?O zaman gidin ve yapın.

Bunu başarabilir misiniz?

Bunu yapabilir misiniz ?

Yapın o zaman!....

Üst Alt