Dünya ordularından kadın askerler
İngiltere'de yayınlanan Independent gazetesi
Forumhane.Net'deki bu resimi Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 900x621 ve 109KB ) Buraya Tıklayın
Yeni milis gücüİsyancılara karşı oluşturulan “Ulusal Savunma Gücü” adlı milis gücü içindeki kadınlardan
Forumhane.Net'deki bu resimi Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 900x659 ve 134KB ) Buraya Tıklayın
Kadın muhafızların Humus ve Şam’da rejim yanlılarının yaşadığı bölgelerde devriye gezdiği belirtiliyor.
Forumhane.Net'deki bu resimi Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 880x628 ve 130KB ) Buraya Tıklayın
Suriye uzmanı Emile Hokayem
Bir muhalif ise İslamcı çizgideki Özgür Suriye Ordusu’nun kadın cesetlerini göstermesini yanlış bulmakla birlikte
Times gazetesi
Gazetedeki başka bir haberdeyse
Martin Fletcher imzalı haberde
Çatışmalarda şimdiye kadar 50 kişinin hayatını kaybettiği
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 700x467.
Uluslararası Haber Ajansı Reuters
Kadınların 2 yıl zorunlu askerlik yaptığı İsrail’de askerler eğitim görüyor.
Kongo'da görev yapan kadın asker
Filistin'de güvenlik güçlerine katılan kadın askerler...
Kolombiya'nın başkenti Bagota'da bulunan askeri okulda atış talimi yapılıyor.
Lübnan'da BM Barış Gücü'ne bağlı olarak devriye gezen İspanyol askerler
Yemen'de terörizme karşı mücadele eden kadın asker
Amerikalı asker Irak'ın başkenti Bağdat'ta bulunan ilköğretim okulunda nöbet tutuyor.
İsrail Savunma Kuvvetleri tarafından yayınlanan bu fotoğrafta İsrailli kadın askerler
Venezuela'da askeri okul öğrencileri
Romanya'nın başkenti Bükreş'te askerler 'Ulusal Gün' için kutlamalara hazırlanıyor.
Ukrayna'nın başkenti Kiev'de askeri üste eğitim gören bir kadın asker...
Amerikalı asker ailesiyle görüşüyor.
Amerikalı kadın asker Irak'ın başkenti Bağdat'da bulunan bir alışveriş merkezinde devriye geziyor.
Türkiye ziyaretinden sonra Bağdat'a geçen Amerika Başkanı Barack Obama
Kuzey Koreli kadın asker Çin sınırına yakın bir bölgede nöbet tutuyor.
Afganistan'da görev yapan Amerikalı askerler dinleniyor.
Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nde kadın askerler Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın önünde askeri geçiş yapıyor.
Venezuela'da sivil yedek askerler