- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79
Malzemeler:
5 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 adet yumurta
4 yemek kaşığı light yoğurt
3 yemek kaşığı pınar süt tozu
1/2 paket kabartma tozu
Çörekotu
Hazırlanışı :
Not : Bu tarif ile 5 cm kalınlığında bir ekmek çıkıyor. İyi pişsin derseniz ince olması daha iyi.Yok ben ağır ağır yaparım pişiririm diyorsanız iki ölçü yapabilirsiniz.. 10 dilim çıkmaktadır..
Hazırlık : Tüm malzemeler sırasıyla çırpılır.Peçete ile 1 damla zeytinyağı ile kalıbınız yağlanır. ) 1 damla yı geçmesin kalıbınıza yapısıyorsa eger..Malzemeyi koyun üzerine çörek otu serpin.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında önce 15 dk Sonra 150 dereceye düşürülüp 15 dk daha pişirilir.. ( Bıçak yardımıyla kontrol edebilirsiniz.Fırına göre 25 dk sürebilir)
Afiyet Olsun..
Bundan 4-5 dilim yiyebilirsiniz günde.. Tüm yulaf kepeği hakkınızıda kullanmış olursunuz..
5 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 adet yumurta
4 yemek kaşığı light yoğurt
3 yemek kaşığı pınar süt tozu
1/2 paket kabartma tozu
Çörekotu
Hazırlanışı :
Not : Bu tarif ile 5 cm kalınlığında bir ekmek çıkıyor. İyi pişsin derseniz ince olması daha iyi.Yok ben ağır ağır yaparım pişiririm diyorsanız iki ölçü yapabilirsiniz.. 10 dilim çıkmaktadır..
Hazırlık : Tüm malzemeler sırasıyla çırpılır.Peçete ile 1 damla zeytinyağı ile kalıbınız yağlanır. ) 1 damla yı geçmesin kalıbınıza yapısıyorsa eger..Malzemeyi koyun üzerine çörek otu serpin.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında önce 15 dk Sonra 150 dereceye düşürülüp 15 dk daha pişirilir.. ( Bıçak yardımıyla kontrol edebilirsiniz.Fırına göre 25 dk sürebilir)
Afiyet Olsun..
Bundan 4-5 dilim yiyebilirsiniz günde.. Tüm yulaf kepeği hakkınızıda kullanmış olursunuz..