Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Draymond Green: Onları yok etmek istiyorum

FLaMeNG

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -53
draymond-green.jpg

Golden State Warriors'ın yıldızlarından Draymond Green, "Şu an sadece Batı Konferansı'nı kazanmaya odaklandım. Doğu'dan Cleveland gelirse, onları yok etmek istiyorum" dedi.
Golden State Warriors’ın yıldızı Draymond Green, bu sene oldukça iddialı. Geçtiğimiz sene finallerde Cleveland Cavaliers’a kaybetmenin üzerindeki etkisini atamayan Green, bütün takımlara meydan okudu.
Complex’e konuşan Draymond Green, “Batı Konferansı’nı kazanmak istiyorum. Kolay olmadığını biliyorum ama Batı Konferansı’nda karşımıza çıkan herkesi yenmek istiyorum. Şu an tamamen Batı Konferansı’nı kazanmaya odaklandım. Eğer Doğu’dan da Cleveland Cavaliers gelirse, onları tamamen yok etmek istiyorum. Bunun eğer’i, ama’sı yok. Bu değişmeyecek. Bunun zor olacağını biliyoruz” dedi.

Basketball.com.tr

Üst Alt