Malzemeler
5 adet patates
2 dal taze soğan
1/2 demet maydanoz
12 kokteyl zeytin 1 küçük karnabahar
2 yumurta 1 çay bardağı mısır
1 limon
3 çorba kaşığı sıvı yağ Tuz
Dört Mevsim Salatası Tarifi
Patatesler haşlanıp, kabukları soyulur. Küp küp doğra*nır. Havuçlar temizlenip rendelenir. Zeytinler halka halka doğranır. Karnabahar haşlanıp minik minik çiçeklerine ayrılır. Servis tabağının ortasına yerleştirilir. Diğer yanda patates, so*ğan, maydanoz, havuç, tuz, limon suyu, sıvı yağ, tuz karıştı*rılıp karnabaharların etrafına yayılır. Üzerine mısır ve zeytin*ler serpilir. Haşlanmış yumurtalar en üste rendelenir.
5 adet patates
2 dal taze soğan
1/2 demet maydanoz
12 kokteyl zeytin 1 küçük karnabahar
2 yumurta 1 çay bardağı mısır
1 limon
3 çorba kaşığı sıvı yağ Tuz
Dört Mevsim Salatası Tarifi
Patatesler haşlanıp, kabukları soyulur. Küp küp doğra*nır. Havuçlar temizlenip rendelenir. Zeytinler halka halka doğranır. Karnabahar haşlanıp minik minik çiçeklerine ayrılır. Servis tabağının ortasına yerleştirilir. Diğer yanda patates, so*ğan, maydanoz, havuç, tuz, limon suyu, sıvı yağ, tuz karıştı*rılıp karnabaharların etrafına yayılır. Üzerine mısır ve zeytin*ler serpilir. Haşlanmış yumurtalar en üste rendelenir.