- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79
MALZEMELER
1 kg. beyaz etli balık
3 adet domates
2 çorba kaşığı zeytinyağı
2 diş sarımsak
tuz
karabiber
şeker
1 yemek kaşığı domates salçası
kızartılmış bayat ekmek
HAZIRLANIŞI
Ayıkladığınız balıkları tencereye alın ve üzerini geçecek kadar su ile doldurup, ocakta kaynamaya bırakın.
Haşlanan balıkların suyunu süzün ve küçük parçalara ayırın. Üzerine haşlama suyundan 1 litre kadar su ekleyin.
Ayrı bir tava da zeytin yağını eritin ve rendelenmiş sarımsağı ve kare şeklinde doğranmış domatesi ekleyerek 3-5 dakika soteleyin.
Hazırladığınız harcı balık etlerini olduğu tencereye aktarın. Tuz, karabiber ve 1 çay kaşığı şeker ilave edip 15-20 dakika pişirin.
1 kg. beyaz etli balık
3 adet domates
2 çorba kaşığı zeytinyağı
2 diş sarımsak
tuz
karabiber
şeker
1 yemek kaşığı domates salçası
kızartılmış bayat ekmek
HAZIRLANIŞI
Ayıkladığınız balıkları tencereye alın ve üzerini geçecek kadar su ile doldurup, ocakta kaynamaya bırakın.
Haşlanan balıkların suyunu süzün ve küçük parçalara ayırın. Üzerine haşlama suyundan 1 litre kadar su ekleyin.
Ayrı bir tava da zeytin yağını eritin ve rendelenmiş sarımsağı ve kare şeklinde doğranmış domatesi ekleyerek 3-5 dakika soteleyin.
Hazırladığınız harcı balık etlerini olduğu tencereye aktarın. Tuz, karabiber ve 1 çay kaşığı şeker ilave edip 15-20 dakika pişirin.