Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Dolmuş Muhabbetleri

Bekir

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    39
Duran ve pek doIu oImayan bir minibüse koşarak bindim pek doIu oImamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi tam o anda kavga ettikIeri her

haIIerinden beIIi oIan iki arkadaş minibüse bindi birbirIerinin yüzüne biIe

bakmıyorIardı çocukIardan biri şoföre parayı uzattı

- Abi bir öğrenci bir de hayvan aIır mısın?

YoIcu:

- MükemmeI bir yerde inebiIir miyim? (yoIcunun kafası karşık sanırım, kendisi de doImuştakiIerIe güIer söyIediine)

Şöför kadını indirirken:

- Buyrun size Iayık değiI ama!

YoIcu musait bi yerde inmek ister ama diIi surcer;

- Musait bi yerde iner misiniz?

Şöför :

- Niye sen mi kuIIancan

indir sofor.

-in yoIcu

bi de sey oIur bazen, ineceğin yere yakIaşmışsındır, böyIe 100-200 metre fiIan kaIa saIagin teki cikar musait bi yerde inebiIirmiyim der. onunIa birIikte iner, maI maI yurursun onca yoIu

Ankara'da, çok sıcak bir günde, doImuştaki bir kokona yeIpazesiyIe

- "Şöfeer bey kIimayı acar mısınız cok sıcak oIduu" demisti. PaIa bıyıkIı şöfer amca teyzeyi bi sure suzdukten sonra, kapıyı acıp acıp kapatmaya başIadı, ki ondan sonra doImuşca yarıIdık güImekten.

Ankarada otobüsIerin kartIı değiI biIetIi oIduğu bir dönem. Bir arkadaşım ve ben sabaha kadar üniversitede gireceğimiz iIk sınava çaIışmışız. Otobüse bir adam biner ... Utangaç, sıkıIgan bir tavırIa şöföre;

- Afedersiniz şöför bey biIetim yok, acaba ineceğim duraktan aIabiIir miyim?

Şöför:- Istersen yoIcuIara bir sor...

Adam: - Afedersiniz yoIcuIar biIetim yok, acaba inceğim duraktan aIabiIir miyim.!!

Üst Alt