Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dolar 17'nin altına indi

PeriKızı

Moderatör
  • MFC Puanı
    26,764
Hazine ve Maliye Bakanlığı, ekonomi politikaları çerçevesinde bu akşamdan itibaren bir dizi adımlar atılacağını duyurdu.

Bakanlığın açıklamasından önce 17,37 seviyesinin üzerini test eden dolar/TL kuru açıklamanın ardından 16,76 seviyesine kadar geriledi.

Euro/TL ise 18,41 TL seviyesinden 17,85 seviyesine kadar düştü.

Öte yandan altın fiyatları da 1000 TL'nin altına geriledi.

• Beğen
Tepkiler: Nur

Ragnar

Bilgi size güç verir ama karakter saygı uyandırır
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29,290
Bu ülke 20 TL bandını gördü daha ne diyeyim

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
cb faizi arttırmayacağız daha da düşüreceğiz demişti, ne oldu bir anda dolar yükseldi. bunu bilerek bilinçli olarak yapıyorlar. bundan ne halk ne memleket kazanıyor. maliye bakanı ne demişti. bir avuç azınlık çok kazançlı, büyük kitle zarar görüyor. bu nasıl stratejidir anlayamıyorum ben çözemiyorum da. insanları bunca yoksullaştırmak bir strateji midir? bilemiyorum. kur korumalı ile adına milyoner dediğimiz insanların sayısı her geçen gün artıyor. durmaksızın para basıyorlar, böyle olunca da tl sürekli değer kaybediyor. ihracatçı memnun, ee bende ihracat yapsam bende memnun olurum. fakat bir süre sonra bu çark dönmeyecek.
vesselam, zaten yılı 22 lira ile tamamlamayı hedeflemisler. ne diyebiliriz ki, çıkar indir birileri yine vurgunu yapıyordur mutlaka.

Son düzenleme:
Üst Alt