Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Doğurmadan Duramıyor

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Doğurmadan Duramıyor

12 çocuk annesi Cheryl Prudham, İngiltere'nin dilinde... Eleştiri oklarına hedef olan kadın, "Bebek doğurmaya bağımlıyım" diyor.

33 yaşındaki Cheryl Prudham, devletten yılda 40 bin İngiliz Sterlin'i yani yaklaşık 170 bin Türk Lirası yardım alıyor ve hiç çalışmıyor. Çünkü genç kadın'ın 12 çocuğu var ve 13'üncüsü için spermlerini bağışlayacak birisini arıyor.

"Rahat yaşamak için çocuk doğuruyor"
İngiltere'de bir sabah programında canlı yayına katılan Prudham tartışmalara neden oldu. İngiliz halkı onun sadece rahat yaşamak için çocuk doğurduğunu söyledi. Prudham ise 'Özür dileyecek hiçbir şeyi olmadığını' söyledi.

OMVr63.jpg

"Bebek doğurmaya bağımlıyım"
Çocuklarıyla yurt dışı tatillerine çıkan, tasarım elbiseler giydiği ortaya çıkan genç kadın katıldığı programda ise geceleri uyuyamadığını ve çok zor bir hayatı olduğunu açıkladı. Gelen tepkilere yanıt veren ve "Bebek doğurmaya bağımlıyım" diyen Prudham şunları söyledi:

"Çocuklarım geleceğin vergi mükellefleri"
"Bütün para benim cebime girmiyor, dürüst olalım. Ama ailemi düşünüyorum. Kuralları da ben koymuyorum. Çocuklarım geleceğin vergi mükellefleri."

Estetik ameliyat olmak istiyor
Meme büyütme ameliyatı olmayı planlaması eleştirilince de "Daha önce hiç estetik ameliyat yaptırmadım ama bu gerçekten istediğim bir şeydi. Tasarım çantam da Anneler Günü hediyem." dedi.

Genç kadını aldatan eşi, evden uzaklaştırılmış.

Alıntı

Henna

insan uykudadir, öldügü vakit uyanir..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22
Resmen para karsiligi doguruyor vay arkadas.

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Ha babam ha

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Autocrat

"Korkaklıkta AR İlerlermekte ŞEREF Var"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -5
iyi parabe :D valla bi hatun alıp ingiltreye gidesim geldi:D bağımlıymıs o parayı kazana herkes bağımlı olur :D 9 ayda bir artıyor ohh mis:D

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Ben iki kere doğum yaptım birine daha cesaretim yok
Çok kötü bir duygu
Bu kadın nasıl yapıyor arkadaş

Henna

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22
Ben iki kere doğum yaptım birine daha cesaretim yok
Çok kötü bir duygu
Bu kadın nasıl yapıyor arkadaş

dogum yapmak belki zordur ama kotu bir duygu degildir bence ya.. muazzam cok harika bir hissi var onunda.

Henna

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22
O vakit gelsin görürüm seni
Sonrası güzel ama o an kötü
Sen normal mi yapacan sezeryan mi

Allah biilir ama gonlum normal istiyor.. evladima kavusmak varsa sonunda her aciya raziyim ben. dogurmak cok kutsaldir, Nekadar kotu gecerse gecsin ..

Üst Alt