Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Doğum Günün Kutlu Olsun "Euphoria" (Rahime)

Matilda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    81
Canımmm Rahime'mmm, Euphoria mmm Koncuy mmm iyi ki doğdun bir tanem..
Hep vardın ama çok geç girdin hayatıma… Ama iyi ki girdin, belki hiç yan yana olamadık ama bir o kadar da ayrı kalamadık.
Sen benim,
Kocaman annemsin,
Arada mızıkçılık yapan ablamsın,
Kızımsın,
Sen benim KARDEŞİMSİN!!!
Dileğim bu yıl dilediğin tüm isteklerin ve tüm dileklerin gerçek olsun. Her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, daha huzurlu, daha bol kazançlı, daha sağlıklı ve isteklerine uygun seni mutlu edecek şekilde olsun!
Bak senin için yazıyorum şimdi de. Sadece bir dakika için seni düşünen birinin olduğunu hisset… Şimdi bu hisse sımsıkı sarıl ve ümidini koskoca bir yıl boyunca hiç yitirme!
Canım benim, Doğum Günün Kutlu Olsun. En kötü günlerin geçmiş olsun.Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin.
Seni Çok Seviyorum…
Yeniden başlayalım hayata ne dersin bugün? Silelim herşeyi, tüm sıkıntıları… Yeni dertler açalım başımıza, yeni belalara bulaşalım. Yeni kazıklar yiyelim hayattan. Ama yeni olsun hı?. Eskiler iyice eskidi… Ne dersin?
ZD4NAk.gif

:claps::claps:
vE9zQD.gif

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
den-rozhdenija-19.gif

Doğum Günün Kutlu Olsun .Euphoria
Sevdiklerinle ve Seni Sevenlerle Nice Mutlu Yıllara..

qr0mkh.gif

e267bb9e8846.gif
e267bb9e8846.gif
e267bb9e8846.gif

qr0mkh.gif

b-357368-do%C4%9Fum_g%C3%BCn%C3%BC.gif

Euphoria

adın cennet, gözlerin bahar ...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    28
Unutmayıp beni düşündüğün için teşekkür ederim Matilda mmmmmmm.

Bende seni iyiki tanımışım. Seni iyi ki tanımama izin verdin.
Her istediği ile insan maalesef yan yana gelmiyor, hayat bazen bir sürü güzellikleri verirken en güzel kazığını onları uzaktan vererek yapıyor, fakat ona inat iki kalp bir olsun yeter diyorum :)

Kalbi kadar yüzü huyu güzel arkadaşım iyi tanımışım seni tekrardan beni çok duygulandırdın çok teşekkür ederim.
Miranda ve Yusuf sizlere de teşekkür ederim arkadaşlar :)

Bu aralar sizinle pek ilgilenemiyorum, telafisi olacaktır mutlaka :)

Matilda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    81
Euphoria mmm Bebeğim nelerle meşgul olduğunu biliyorum. İnan şu an yaptığın şeyi yapmak ile daha iyi yapıyorsun, sevildiğini unutma :*

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524
bende yokum ama doğum günün kutlu olsun Euphoria mmmm uzaktan takip ediyorum sizi:) iyi ki doğmuşsün iyiki tanışmışım ve iyiki varsın canım benim Allah'ım kolaylık versin sana ınş güzel mutlu gönlünden geçtiği gibi yaşlar geçirirsın amin seviliyorsun canım benim:* <3 <3 Doğum Günün Kutlu Olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nice mutlu güzel yaşlara balim :*

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
Euphoria tatlım iyi ki doğmuşsun. Yeni yaşın sana şans getirsin umarım çok güzel anılar biriktirirsin :*

Mehmet

IRC Operatör
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    93
@Euphoria Doğum günün kutlu olsun , Mutlu ve Başarılı bir ömür dilerim.

mArLon

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    24
doğum günün kutlu olsun.sağlıklı huzurlu neşeli mutlu yıllar :)

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    3,016
BAŞKANIMMM nice mutlu yıllara allah sağlıklı, huzurlu ve umut dolu yılar nasip eğlesin sana :) Mumları üfledinn eee dileğin neydi ki acaba :D

Euphoria

adın cennet, gözlerin bahar ...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    28
Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim, zaman ayırıp şuraya iki satır birşeyler yazmanız bile çok ince bir davranış :) tşkler iyi dilekleriniz cümleten hep birlikte olsun ..

Üst Alt