Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Doğum Günün kutLu oLSun Erdem!

Barbie

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    53
Yeni Yaşının Sana Sağlık ve MutLuLuk Getirmesini Diler , Sevdiklerinle Beraber Nice MutLu yıLLar diLerim . Allah Neşeni Huzurunu Hiç Bozmasın Eski Değil Eskimeyen Dostum. Eniştecim. Seviliyorsun

DO%C4%9EUM+G%C3%9CN%C3%9C+PASTASI.gif

MF Ailesi MutLu Yıllar Diler :)

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
syc1u.jpg

0_7095e_43e22762_M

[FONT=verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT]

HaftaSonu Kutlamamızı Göl Kenarında yaptık harika geçti ya$attığın tüm güzellikLer için t$k ederim ßitanemm..

ßugün ßirde hem dogum günün aynı zamandada yıl dönümümüz Seninle 2 yıl nasıl geçti anlamadım dün gibi ilk buluşma heycanımız ilk elimi tutuşun, ilk öpüşmemiz her$eyin ilki seninle güzeldi sevgilim ..
Mutluluğun tasviri, huzurun anlamı, yaşama sebebi..Benim için sensin bunlar..
El ele tutuştuğumuz ilk günden beri hep daha iyiye, daha güzele doğru gitti hayatım. Yaşadığımı, hayatın anlamlı olduğunu seninle anladım. .

Seni Çok Seviyorum Erdem 'mmmm ..

iyiki Doğdun iyiki ßenim Hayatıma Girdin ..

Nice mutlu Yıllarımıza Aşkım ..

%C4%B0yiki-Dogdun-Askim.jpg

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925

dogumgunu100269yv.jpg
365 SAYFALIK BİR ÖYKÜ DAHA BAŞLIYOR, HER GÜNE BİR YAPRAK SAKLA, HER YAPRAĞA BİR ÖYKÜ SIĞDIR MUTLULUK DE ADINA. NİCE GÜZEL ÖYKULER SENİN OLSUN. İYİ Kİ DOĞDUN

birthday-1.gif
doktor45animation19mn5bw.jpg

Zehir`

Via Antiqua Via Est Tuta
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    145
Sevgili Erdem Enişte, Ben Öyle Süslü Laflar Falan Bilmem. Acık ve Net. O Yüzden Sadeceee Hapiiiy Börtdayy Tuuuu Yuuuuuuuu :O Diyorum Sanaa. Nice Mutlu Yıllara. DiShy'mle Beraber İnsaallaah:)

Erdem

тнιηgѕ ι ℓσνє∂ вєƒσяє, αяє ησω ƒσя ѕαℓє..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    42
Yeni Yaşının Sana Sağlık ve MutLuLuk Getirmesini Diler , Sevdiklerinle Beraber Nice MutLu yıLLar diLerim . Allah Neşeni Huzurunu Hiç Bozmasın Eski Değil Eskimeyen Dostum. Eniştecim. Seviliyorsun

DO%C4%9EUM+G%C3%9CN%C3%9C+PASTASI.gif

MF Ailesi MutLu Yıllar Diler :)

Amin, iyi niyetlerin için teşekkür ederim Barbie, nice beraber senelere umarım. :)

syc1u.jpg

0_7095e_43e22762_M

[FONT=verdana, geneva, lucida, lucida grande, arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT]

HaftaSonu Kutlamamızı Göl Kenarında yaptık harika geçti ya$attığın tüm güzellikLer için t$k ederim ßitanemm..

ßugün ßirde hem dogum günün aynı zamandada yıl dönümümüz Seninle 2 yıl nasıl geçti anlamadım dün gibi ilk buluşma heycanımız ilk elimi tutuşun, ilk öpüşmemiz her$eyin ilki seninle güzeldi sevgilim ..
Mutluluğun tasviri, huzurun anlamı, yaşama sebebi..Benim için sensin bunlar..
El ele tutuştuğumuz ilk günden beri hep daha iyiye, daha güzele doğru gitti hayatım. Yaşadığımı, hayatın anlamlı olduğunu seninle anladım. .

Seni Çok Seviyorum Erdem 'mmmm ..

iyiki Doğdun iyiki ßenim Hayatıma Girdin ..

Nice mutlu Yıllarımıza Aşkım ..

%C4%B0yiki-Dogdun-Askim.jpg

diShy'm ; Seni Seviyorum.. Hem doğumgünüm bugün hem de yıldönümümüz.. Bu güzel uyum inşallah hiç bozulmaz.

Erdem

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    42
Sevgili Erdem Enişte, Ben Öyle Süslü Laflar Falan Bilmem. Acık ve Net. O Yüzden Sadeceee Hapiiiy Börtdayy Tuuuu Yuuuuuuuu :O Diyorum Sanaa. Nice Mutlu Yıllara. DiShy'mle Beraber İnsaallaah:)

Teşekkür ederim Zehir` süslü laflara gerek yok zaten, içten söylenmiş bir sözden daha iyisi yok. :angel:​

Lqua

αqα¢ ѕıкıℓмıѕтı уαρяαктαη вαнαηєу∂ι ѕσηвαнαr ..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    25
Doğum günün kutlu olsun Erdem .. Nice mutlu senelere :)

GirL

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    5
Face'den güzel resimlerinizi gördüm Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşAllah.. hiç ayrılmasın elleriniz , diShy m herşeyin iyisini güzelini hakediyorsun melek yüzlüm .. Erdem eniştecim nice mutlu yıllara birlikte olmanızı dilerim .. Yeni yaşın kutlu Olsun ..

esrakurtkart002iz8.jpg

Lady

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    726
Dogum günün kutlu olsun eniste, nice senelere ;)

Erdem

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    42
Üst Alt