Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

DJ_eSiLa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DJ_eSiLa

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
:nota: umutlarımın bittiği yerde başlardı hayallerim..olmayacağını bile bile amin dediğim dualarım,istediğim halde döner inşallah diyemediğim kalbimin dili vardı..Aslında iyi gibiydim ben herkese, hayır iyi değildim ben..! Sadece mutluluk maskesini takmış bir palyaco gibiydim..İçimde hüzünlerim yüzümde tebessümlerim..İçimde yıkılan umutlarım, dışımda dalga konusu olan anlamsız ifadelerim..Bilmezsiniz siz beni görmeyen birine gökkuşağını anlatmak gibiydi benim hislerim..Ve umutlarr duymayan birine sessizce dertlerini anlatmak kadar anlamsız..Varlığım yokluğunuza armağan olsun bu aralar..Varlığımda kırılan hayallerimi anlamayanlar yokluğunda neye yararlar? İçim acıyorr taa en derinden zihnim,fikrim,beynim,düşüncelerim karışıyor sana dair ne varsa..Can kırıklarımda arar olmuşum o kimsenin beğenmediği geleceğimi..Yön veremez olmuşum da kendimi kaybeder olmuşum yokluğunuzda ben kendimi...(_eSiLa)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt