- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79
Malzemeler:
- 2 adet orta boy kabak
- 4 yemek kaşığı az yağlı yoğurt
- 2 kaşık rende parmesan (istenirse)
- Kekik, tuz
- 2 kaşık sıvı yağ
Yapılışı:
- Kabakları dilimleyin. Teflon tavaya 2 kaşık yağ koyup kabak dilimlerini tek kat halinde tavaya dizin. Bir yüzleri kızarınca ters çevirin. İki yüzleride pişince kekik ve tuz ekip karıştırın.
- Tabağa alıp isterseniz üzerine parmesan dökün. Yoğurtla servis yapılır
- 2 adet orta boy kabak
- 4 yemek kaşığı az yağlı yoğurt
- 2 kaşık rende parmesan (istenirse)
- Kekik, tuz
- 2 kaşık sıvı yağ
Yapılışı:
- Kabakları dilimleyin. Teflon tavaya 2 kaşık yağ koyup kabak dilimlerini tek kat halinde tavaya dizin. Bir yüzleri kızarınca ters çevirin. İki yüzleride pişince kekik ve tuz ekip karıştırın.
- Tabağa alıp isterseniz üzerine parmesan dökün. Yoğurtla servis yapılır