- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79
Servis başına 100 kalori
2 çorba kaşığı margarin
2 çorba kaşığı sıvı yağ( tercihen kanola)
1/3 su bardağı esmer şeker
1/4 fincan elma püresi
1 yumurta akı
1 çay kaşığı vanilya
2/3 su bardağı kepekli un
1/2 fincan yulaf ezmesi
1/4 çay kaşığı tuz
1/4 çay kaşığı tarçın
1/2 fincan kurutulmuş kiraz (herhangi bir kırmızı meyve olabilir)
1/4 fincan kavrulmuş fındık
2 çorba kaşığı çikolata damlası
Fırını önceden 375 derece ısıtın. Margarin, sıvı yağ ve esmer şekeri 2 dakika kadar mikserle karıştırın. Elma püresi, vanilya ve yumurta akını ekleyin ve karıştırın. Un, tuz, yulaf ezmesi, tarçını ilave edin ve tekrar karıştırın. Tepsinize üzerine yağlı kağıt serdikten sonra, karışımınızı top top yaparak yerleştirin. Topların düz düz olması için üzerlerine bastırın ve fırına verin. 12-15 dakika kadar pişirin.
2 çorba kaşığı margarin
2 çorba kaşığı sıvı yağ( tercihen kanola)
1/3 su bardağı esmer şeker
1/4 fincan elma püresi
1 yumurta akı
1 çay kaşığı vanilya
2/3 su bardağı kepekli un
1/2 fincan yulaf ezmesi
1/4 çay kaşığı tuz
1/4 çay kaşığı tarçın
1/2 fincan kurutulmuş kiraz (herhangi bir kırmızı meyve olabilir)
1/4 fincan kavrulmuş fındık
2 çorba kaşığı çikolata damlası
Fırını önceden 375 derece ısıtın. Margarin, sıvı yağ ve esmer şekeri 2 dakika kadar mikserle karıştırın. Elma püresi, vanilya ve yumurta akını ekleyin ve karıştırın. Un, tuz, yulaf ezmesi, tarçını ilave edin ve tekrar karıştırın. Tepsinize üzerine yağlı kağıt serdikten sonra, karışımınızı top top yaparak yerleştirin. Topların düz düz olması için üzerlerine bastırın ve fırına verin. 12-15 dakika kadar pişirin.