- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79
Malzemeler:
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 adet kabak
- 4-5 adet brokoli
- 10 adet taze fasulye
SOSU İÇİN;
- 1 su bardağı yoğurt
- 3 diş sarımsak
- 1 adet limonun suyu
- 4 çorba kaşığı zeytinyağı
- Taze fesleğen
- Nane yaprağı
- Karabiber
- Tuz
Yapılışı:
Tencerenin içine biraz su koyup üzerine haşlama kabını koyuyoruz.İçine doğranmış havuç,patates,kabak,fasulye ve brokolileri koyup suyuna tuz ekleyip kapağını kapatıyoruz.Sosu için;yoğurdun içine limon suyu,zeytinyağı,karabiber,tuz,rendelenmiş sarımsak,kıyılmış fesleğen ve nane yaprağını içine ilave ediyoruz.Pişen salatayı bir kaba alıp üzerine sosunu ve doğradığımız maydanozları koyuyoruz
- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 adet kabak
- 4-5 adet brokoli
- 10 adet taze fasulye
SOSU İÇİN;
- 1 su bardağı yoğurt
- 3 diş sarımsak
- 1 adet limonun suyu
- 4 çorba kaşığı zeytinyağı
- Taze fesleğen
- Nane yaprağı
- Karabiber
- Tuz
Yapılışı:
Tencerenin içine biraz su koyup üzerine haşlama kabını koyuyoruz.İçine doğranmış havuç,patates,kabak,fasulye ve brokolileri koyup suyuna tuz ekleyip kapağını kapatıyoruz.Sosu için;yoğurdun içine limon suyu,zeytinyağı,karabiber,tuz,rendelenmiş sarımsak,kıyılmış fesleğen ve nane yaprağını içine ilave ediyoruz.Pişen salatayı bir kaba alıp üzerine sosunu ve doğradığımız maydanozları koyuyoruz