Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Dişini karıştırdığı çatal boğazına kaçtı

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Dişini karıştırdığı çatal boğazına kaçtı​

Bursa'nın Orhangazi İlçesinde, 19 yaşındaki Naciye Akın dişini karıştırmak için kullandığı çatal boğazına kaçtı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Naciye Akın boğazına kaçan çatal operasyonla çıkarılırken, genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olay, dün gece saat 22.30 sıralarında Orhangaziye bağlı Üreğil Mahallesinde meydana geldi. İddia göre, iftardan sonra çürüyen dişinin arasına giren yiyecek parçalarını çıkarmak isteyen Naciye Ak, çatalla dişini karıştırmaya başladı.

Çatal, genç kızın elinden kayarak boğazına girdi. Naciye Ak ailesinden yardım isteyince taksic baba İsmail Hakkı Ak, kızını kendi aracıyla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırdı. Buradaki ilk müdahalenin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan genç kızın boğazındaki çatal operasyonla çıkarıldı.

ojLl79.jpg

Sağlık durumu iyi olan kızının bugün akşam saatlerinde taburcu edilmesini beklediklerini söyleyen İsmail Hakkı Ak, İftardan sonra durakta beklerken eşim arayarak, Koş Naciye ölüyor diyerek durumu haber verdi. Eve gelip hastaneye götürdüm. Naciyenin dişlerinden bazıları çürüğü için sürekli şikayet ediyordu. Dişlerini karıştırdığı çatal boğazına kaçmış. Bir türlü doktora götürememiştik diye konuştu.​

sabah​

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Geçmiş olsun. ALLAH korumuş abe kızım çatalla da diş karıştırılmaz'ki :D

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -37
ay ben bu haberi ilk duyduğumda şok olmuştum. Bi insan çatalı nasıl boğazına kaçırır aklım almıyor -.- çatal bu ya çatal ufak bişey de deil :D

iFt

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    459
Gün geçmiyor ki bir ilginçlik daha yaşanmasın. :D

AnqeL

Gerçekten Melekmiyim ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
cok korkunc bi durum ya.. o nasil bi dismis yha.. kürdal diye icat var. Onla karisdir catal hic olmamis. ALLAH korumus​

ELizanGüL

"Şüphe ettiğin ne varsa vazgeç"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,623
Bence dişini değil boğazını karıştırmış yoksa çatalın boğaza kaçması nedir ya:D

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
ulan ben yapsam annemden tonla laf yerim "gümüş çatal takımımı bozdun diye" :d