-
-
-
- MFC Puanı
- 79
Sabri: Volkan anneme ağza alınmayacak şekilde küfür etti. Benim küfür ettiğime dair yalan söylüyor. Bunu düzeltmezse Volkan diye birini tanımıyorum
Galatasaray kaptanı Sabri, F.Bahçe derbisinde kavga ettiği kaleci Volkan Demirel ile ilgili sert açıklamalarda bulundu. "Görüntülerde kimin küfür ettiği görülüyor" diyen Sabri, "Volkan bana sert müdahale yaptı. Ben de 'ne gerek var neden yapıyorsun' dediğimde anneme ağza alınmayacak şekilde küfür etti. O gün de Anneler Günü'ydü. Dışarıda birine yüz yüze böyle küfür etseniz Allah korusun cinayet çıkabilir" ifadesini kullandı.
ONU KINIYORUM
O anda çok sinirlendiğini belirten Sabri, "Kendime hakim olamadım. Dışarıda da biri bana öyle kelimeler kullansa aynısını yaparım" dedi. Volkan'ın yalan konuştuğunu vurgulayan futbolcu, "Benim küfür ettiğime dair yalan beyan verdiği için onu kınıyorum. En yakın zamanda düzeltmesini bekliyorum. Yoksa ben Volkan diye birisini tanımıyorum" şeklinde konuştu.
MEİRELES TERBİYESİZ
Sabri, Meireles'in kendisine yönelik yaptığı hareketle ilgili de "Kendi karakteri ve terbiyesizliğidir. Bu da F.Bahçe'nin sorunudur" yorumunu yaptı. Başarılı futbolcu, Fenerbahçetaraftarı Burak Yıldırım'ın derbiden sonra öldürülmesiyle ilgili olarak da şunları söyledi. "Futbol terörü bir kez daha sahneye çıktı. Ölümün rengi, takımı olmaz. Bir kez daha ailesine baş sağlığı diliyoruz."
GÖKHAN'I ARADI
Öte yandan Kaptan Sabri'nin derbi sonrası, en yakın dostlarından biri olan F.Bahçeli Gökhan Gönül'ü arayarak Volkan'a mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Sabri'nin, "Hani o demişti ya, 'seni evinden aldırırım' diye... Görecek o, kim kimi evden aldırıyormuş" dediği öğrenildi. Volkan'ın telefonunu isteyen Sabri'yi Gökhan'ın sakinleştirmeye çalıştığı bildirildi.