OBERON
MFC Üyesi
-
-
-
- MFC Puanı
- 41
Diriliş Ertuğrul Maria Kimdir - Sedef Şahin Biyografisi
sedef sahin boy kilo, sedef sahin boyu, sedef sahin dogum tarihi, bsedef sahin kac kilo, sedef sahin kac yasinda, sedef sahin kimdir, sedef sahin oynadigi diziler, dirilis ertugrul maria
sedef sahin boy kilo, sedef sahin boyu, sedef sahin dogum tarihi, bsedef sahin kac kilo, sedef sahin kac yasinda, sedef sahin kimdir, sedef sahin oynadigi diziler, dirilis ertugrul maria
Televizyon tarihinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Diriliş Ertuğrul‘a yeni bir kadın oyuncu dahil oldu. Yeni sezonda kadrosunda bir kaç değişikliğe gidilen dizide Sedef Şahin ile anlaşmaya varıldı. Genç ve güzel oyuncu Sedef Şahin dizide Maria karakterine hayat vermektedir.
Türk dizi ve sinema oyuncusu 14 Mayıs 1992 İstanbul doğumludur. Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Annesinin yoğun ısrarları üzerine adım attığı oyunculuk kariyerinde hızla tırmanan genç oyuncu ilk olarak Patron Kim dizisiyle başlangıç yaptı. Başarılı oyuncu daha sonra Avrupa Yakası, Belalı Baldız, Sevgili Dünürüm, Mert ile Gert, Sıkı Dostlar, Adını Feriha Koydum ve Acil Aşk Arıyorum dizilerinde roller aldı.