Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Dinamiksel Çözünürlük Değiştirme Yazılımı :HotKey Resolution Changer v2.1

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,310
Açıklama:

Çok monitörlü bir sisteminiz var ve rahatsızsınız ,çözünürlüğü her zaman manuel olarak değiştirmekten.O zaman HCR yazılımını deneyimleyeceksiniz, benim çok hoşuma gitti bu yazılım....

Özellikleri :

- Minimum düzeyde başlar (Windows başlangıçta çalıştırmak için Startup (başlangıç) dizinine bir kısayol ekleyin)
-Çalıştırıldığında kendini Windows Bildirim alanına atar...
- Farklı çözünürlükler için 2 ila 9 kısayol tanımlayın
- Çözünürlüğü yalnızca bir tuşa basarak değiştirin!

Ekran Görüntüsü : (TRWE_2012)

1.png
Ekran görüntüsünde TRWE_2012 kendi sisteminin donanımsal çözünürlük değerlerine göre bir klavye kısayolu atamıştır,bunlardan son üçü Standart VGA Çözünürlükleri, üstte olan İntel Ekran Kartı [ (Cipset) (1280x800) ] çözünürlük değeridir.Böylece bir klavye kısayolu ile çözünürlükler arası gidip gelebilmektedir.

İndirme Link : (Resmi Web Sayfası ) :
Kod:
https://funk.eu/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=167

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,310
Not:

Yazılımın Virüs Total Rapor Sonucu aşağıdadır.

Kod:
https://www.virustotal.com/gui/file/ad2d399a3ca14de74d2a15b8e86a7e052930f1122d047af5d052a9ccdeb9f745/detection

Bir aydır yazılımı kullanıyorum, sistem'de paranormal bir dengesizliğe rastlamadım.Sanırım yazılım Autolit yazılımı ile yazıldığından bazı antivirüs yazılımları , virüs olarak yanlış algılamış...!

Yani anlayacağınız sahte virüs uyarısı gibi durmakta olup, isteyen indirip kullansın.....

Üst Alt