Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Dilime bağla!

XfaCtoR

MFC Üyesi
Konum
iStanbul
  • Üyelik Tarihi
    30 Ara 2012
  • Mesajlar
    486
  • MFC Puanı
    5
Birisi Çerkez evine misafir olmuş. 1, 2, 3 gün derken hayli kalmış. Sonunda gitmeye karar vermiş. Atını getirmişler, hazırlıyorlar; tam o sırada ev sahibi gelmiş. Bakmış misafir gidecek gibi, nezaketen "Kal!" demiş. Misafir "Aman yok, olmaz; artık gitmem lazım!" gibi şeyler söyleyince ev sahibi misafirin iyice gitmeye niyetli olduğunu anlamış, olayı biraz daha abartıp "Yok gitme, olur mu kal!" diye ısrar etmiş. Misafir "Peki o zaman!" demiş. Dönüp ev sahibine "Atın ipini nereye bağlayayım?" demiş. Ev sahibi umutsuzca cevaplamış: "Dilime bağla!"
 
Üst Alt